Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg må konstatere... #2

Vi nupper lige en liste mere. Her er igen et par konstateringer
Jeg må konstatere

  • at jeg måske er blevet lidt hysterisk med at undersøge holdbarheden på min mad... lige før jeg spiser den. Jeg har et gennemgående ritual for brød efterhånden, for der skal [indsæt selv kraftudtryk] ikke være mug på det der går ind i min mund! Ikke efter Hansa Open, bum. Ritualet vist ved at udvide sig til pålæg også nu...

  • at min forkølelse tilsyneladende er blevet semi-permanent.. Eller også har den fuset sammen med astma'en, for selvom symptomerne ikke er de samme mere, har den åbenbart bare ændret sig igennem forløbet, og er nu på vej tilbage til der hvor det begyndte (hoste, slim, øm hals). Bare det nu ikke er en omgang mere ^^" Tilføjelse: Det tror jeg ikke det er, jeg virker meget friskere nu... men jeg tror nu stadig den har gjort et eller andet ved min astma? :/

  • at knækbrød godt kan gå hen og blive en kende kedeligt til frokost, selvom det er dét der holder sig best i længden... Men rejer og hamburgerryg hjælper på det, og banan er absolut fantastisk pålæg sammen med smør

  • at det åbenbart hedder hamburgerryg og ikke hamberryg som jeg altid har troet... Lidt sent at få korrigeret den børnestavning måske, men i det mindste var jeg da nået væk fra hampingryg, som også har været en af mine børneord, eller hvad man nu kalder børns mislykkede forsøg på at opfatte hvad der bliver sagt

  • at man godt kan være skide sulten uden at have appetit. Av min mave, jeg er sulten, men jeg har ikke lyst til at spise noget der er ikke noget jeg har lyst til at spise... Bare så der ikke går helt Ana/Mia i den igen
Udgivet mandag d. 17. November 2014
2305 visninger

AnotherList Konstateringer

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie