Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg må konstatere... #3

Vi nupper lige en liste mere. Her er igen et par konstateringer
Jeg må konstatere

  • at det med stævner ikke fungere så godt med mit blodomløb for tiden. Ikke nok med at jeg bliver svimmel, det prikker og sover i snart hænder, snart arme, og snart hele overkroppen og fødderne... Men værst af alt, næsen! Så klør det hele jo, argh

  • at jeg skal blive bedre til at foretrække mad frem for snold. At jeg ikke spiser mere end jeg er sulten til er fint, men ikke hvis mætheden består af Snebolde, Lakridser og Ritter Sport chokolade

  • at ordet smartphone tilsyneladende er blevet optaget i ordbogen (ordnet.dk), staves i et ord og åbenbart er kendt fra 1996... mens synonymet smarttelefon, som også skal skrives i ét ord, først blev kendt fra 2003. 1996? Kaldte man telefoner smarte dengang?

  • at det at modtage blomster på kontoret gør mig både glad, flov, gnaven, flov, mere glad (mere flov, mere ganven, mere flov mere glad osv) ... Ubeslutsom? Egentlig ikke, jeg smiler bare totalt rød i toppen, forbander ham langt væk og elsker ham på samme tid

  • at jeg i disse dage mest af alt har lyst til at blive liggende i min seng (fordi den er varm og rar) eller rulle mig ind i en bærbar dyne og sidde i den på kontoret. En onesie ville måske alligevel ikke være så dum en idé - selvom de stadig er grimme og får folk til at ligne enorme babyer eller folk i pyjamas. Pyjamas til mig tak, og gerne et der ligner et dyr så man kan se det var meningen den skulle være kikset

  • at jeg alt for længe har glemt at få astma-medicinen med til træning, og har deraf naturligvis manglet den de sidste mange træninger (host, prust, host)... Mønsteret er nu ved at gentage sig med hovedpinepiller i EDC tasken... why -_-"
Udgivet onsdag d. 17. December 2014
1133 visninger

AnotherList Konstateringer

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie