Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg sætter min fod!

Så... jeg har nu truffet en beslutning... "Jeg sætter min fod", hehe, eller noget... Brugte i øvrigt samme kommentar om noget med det rundbold vi spillede i skolen i dag. Der er totalt 'Allerede gået på sommerferie' stemning på hele gym. Så dagen i dag har stået i rundboldens tegn - i samtlige 3 moduler! Rundboldt hænger mig desværre langt ud af halsen nu, og er bange for at vi skal lave nøjagtigt det samme i morgen igen - men det var forresten et sidespring Tilbage til emnet...

Det min beslutning går ud på, er at jeg fra nu af, vil være lidt mere 'aktiv', når jeg surfer rundt på nettet. Jeg kender det jo selv - man kan tælle en hulens masse hits på besøgstælleren, men udover det kunne siden ligesågodt have været øde - forladt af alt liv.

Og jeg har for længst indset at, ja, det er typer som mig der er skyld i dette Hvordan det? Jo, fordi jeg surfer en hel masse. Jeg læser en masse blogs og ser en masse videoblogs - og glemmer at kommentere. Derved er jeg skyld i denne mangel på livstegn. Det vil jeg fra nu af lave om på! Jeg vil så at sige forsøge at presse mig til at vride en kommentar ud af ærmet... måske er det som med alt andet. Man skal lige vænne sig til det/træne sig op i det, og så kommer det helt naturligt.

Men som sagt: "Jeg sætter min fod!"
Udgivet torsdag d. 28. Maj 2009
1500 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie