Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg savner...

Tid, tid og mere tid, hehe. Det er nok mest i overgangsfacen... Men jeg savner at synge. Og spille. Det er som regel ikke noget jeg tænker over tit som andet end noget flygtigt "jeg burde" - men når jeg ender med at synge kor/fælles sang, som i dag til firma-julefrokosten, så kan jeg virkelig mærke præcis hvor meget jeg savner det. Musik nydes bedst, hvis man selv bliver en del af den - om man synger eller danser eller bare vipper med tærene, eller spiller tromme på lårene er ligemeget, men man er ikke rigtigt med i det, før man er med. Jeg elsker at synge kor sange. Både fra efterskolen, folkeskolen og kirkekoret. Hvis jeg ikke kan synge pga. situationen, så nynner jeg.

Jeg savner at synge velsignelsen. Og sangene fra Dagdrømmen med ekkolandet osv. Og David og Goliat sangen, som min alien Elisabeth også kendte. Jeg savner at synge med til Heidi og Tommy's guitarspil - selvom det ikke er så længe siden endda. Jeg savner at lave koncert på scene eller som i kirken som jeg har gjort det med mine søskende, musikskolen, skolekoret, korlejrene og kordagene, efterskolen osv.

Jeg overvejer tit, om jeg skulle prøve at finde et kor at synge med i. Prøve i kirken fx. Men så ender vi med min første (halvt jokede) manglevare - den begrændsende ressource: tid. Spøjst når jeg kan savne det så meget, når andre frygter den.

Der er så mange ting jeg gerne vil have tid til. Tid til at synge og spille. Tid til at tegne... til at blogge... til at udvikle og programmere... være sammen med venner, spille et spil med familien, besøge min farmor, være sammen med min far, være (mere tilstedeværende) sammen med Emil. Men jeg kan heller ikke helt vurdere, om det reelt er mig der savner det, eller om det er et slags norm-pres fra verden omkring mig jeg føler. At jeg burde savne det... for at være "perfekt" normal.

Og jeg savner tiden fra før skilsmissen, hvor juletiden var enklere... Bare lige det punkt, altså...

Men tilbage til musikken og sangen, så er det jo juletid, og tid til masser af skønne julesange (og SALMER... jeg troede aldrig jeg skulle komme til at elske salmer?), så mon ikke jeg nok skal få lejlighed til at få sunget lidt igennem

Jeas Jule Blog Challenge 2014 - Dag 12, Noget du savner
Udgivet fredag d. 12. December 2014
2620 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie