Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg ser jer i Blogland... og skylder jer svar

Jeg ser jer, det gør jeg altså, men jeg ved ikke hvad der er gået af min motivation i den seneste tid. Jeg har fx godt set, at Jeanette (Jeas Blanke Tanker) har lavet et fantastisk indlæg inspireret af en af mine kommentarer på et tidspunkt - Ville jeg være tilfreds, hvis jeg dør nu?. Jeg ved også at jeg burde kommentere eller hvert fald lade hende vide at jeg har set det, at jeg værdsætter det, og at det har sat tanker igen. Som hun så ofte gør det. Og det går vist begge veje, hehe. Men et eller andet sted orker jeg det ikke, for de tanker det satte skub i er ret store for mig, og jeg vil jo gerne være så grundig og perfektionitisk, så den slags kræver lang gæringstid. Foruden Projektet og alt det der andet fra mit tidligere liv (sådan føles det af og til).

Der var også hendes svar på mit indlæg om blufædighed (læs det her: Blufærdighed...), som også satte gang i noget, og som jeg også burde reagere på. Jeg ved ikke, jeg tror bare der er det med Jea's indlæg, at de "fylder" meget. Det er "tunge" indlæg, fordi de indeholder så mange tanker, og skubber så mange tanker. Det er sådanne indlæg jeg nyder at fordybe mig i, men det kræver overskud og en særlig lyst, som jeg bare ikke har for tiden. Mit sind er i sommer, udenfor og frisk luft - i Fluffy og i karaten, og ikke mindst skolen. Okay, det er måske liiidt mere af nød/pligt end af lyst for tiden, men sådan er det vel med eksamener.

Pointen er at jeg underligt nok ikke har meget lyst til at løse blogs for tiden - i hvert fald ikke de gode lange og dybe af slagsen. Jeg læser et par hist og her, skriver et par hist og her og ser måske et par videoer, men ellers er det også hovedsageligt som min lyst til nettet er for tiden. Det og så et par åndssvage mobilspil, som jeg er faldet lidt for.

Der er også indlæg som Tiiner/Cathrine's fantastiske guldfiske tegning (se den her: Jeg tror jeg vil kalde den "Gulde"), som jeg blev meget glad for (det satte et smørret grin på mit ansigt, så Emil måtte spørge hvad der var sket, hehe), men som jeg heller ikke har reageret på endnu. Hun har sågar chattet til mig om jeg har set den, hvad jeg selvfølgelig har, men jeg har ikke reageret endnu. Skyld og skam, men det er sådan det er, orksomheden er der ikke lige hun.

Jeg skylder også mange af jer svar på kommentarer og jeg er ked af det, jeg ved ikke hvad der går af mig. For jeg har lyst til bloggen, men har en face hvor den måske er lidt mindre intens en den plejer. Måske skyldes det bare at min sædvanlige bærbar er i stykker og til reperation, så alt der kræver en lille smugle avanceret kræver at jeg går ind til tv'et og slår computeren til der. Som er stationær. Og kræver at jeg flytter spisebordet, eller tearessebordet ind foran det (sidst nævnte er en idé jeg først kom på i går) - trælst og ikke just motiverende. Det betyder også jeg ikke kan skifte stilling i sofaen som normalt osv., hvilet jeg ellers er blevet meget glad for, som fast bærbar-ejer, og person med underlige siddevaner. Oh ja, og fik jeg nævnt, at den kærer på Windows Vista, som er noget værre bæ. Windows Xp var bedre, og jeg har endda vænnet mig til windows 7, men vista? Det har et elendigt movie-maker, lorte-sortering, og mangler de smarte nye biblioteker fra 7. What is there even to like?

Der er også problemet at den ikke er helt grafisk stærk nok til at bære youtube videoer, åbenbart, så den hakker og sommetider spasser irriterende over det. Og mange blogs er ikke designet med hensnytagen til 1024x768, eller 1024x600 opløsningen som min har, så man skal zoome ud, og gør ved, for at se alt teksen, der så bliver for lille til at være læselig. Det er særligt de nyere bloggere med minimalistiske designs og stor, Stor, STOORE foto's der er problemet, jeg hader deres layout, men orker heller ikke skal bruge et style-hack for at se deres blogs ordentligt, det burde man da tænke lidt på? Er det bare mig der er træt af STOOOORE billeder og lille-bitte-tekst? Og centeret brødtekst, helt ærligt venner, det skal bare dø, det er jo ikke til at læse?

Jeg går også lidt på nettet med min mobil, og læser lidt blogs der, fordi det er nemmere når det lige er den jeg har ved hånden.

Generelt tror jeg ordene der bedst beskriver mig for tiden er dovenskab. Uorksomhed. Og lyst til sommer. Og social-liv. Venner og familie. Og generelt bare ikke pc-skærm.

Så undskyldt til jer derude. I skal vide, at jeg ser jer, og jeg værdsætter når i lægger kommentarer, eller laver indlæg som respons/inspireret af mig og min blog. Og jeg ved jeg skylder jer svar og reaktion på jeres tid og gode hensigter og nu skal jeg nok forsøge at tage mig sammen til at give jer det.
Udgivet tirsdag d. 11. Juni 2013
3 kommentarer og 1953 visninger

Blogging Blogland Motivation

Kommentarer

IGravatar Ilhja 12 Juni 2013 19:36

Du har også lige kommet igennem en eksame hvor du har måtte sidde længe med en computer.

Det kunne jeg mærke hver gang vi skulle aflevere eksamensprojekter. Tiden lige bagefter var man helt ukørt og det med at blogge lå meget dybt nede

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 Juni 2013 21:28

Jeg glæder mig bestemt til dine svare, men det er ikke noget der haster... De kommer når de kommer.. Jeg synes selv at jeg hellere vil en hel masse irl lige for tiden, så forstår dig 100%. Det skal ikke være en sur pligt at blogge.

SGravatar Simone 13 Juni 2013 23:12

Puuh jeg tror vi alle kender sådan nogle perioder!
Men fokuser du nu heller på dig selv lidt - og glem den dårlige samvittighed. Nogen gange har man bare mere behov for at bruge energien et andet sted, end på div. blogs

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie