Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg skal se "Stargate", wee!

Naii, der er Stargate filmen på DR HD, og jeg kan starte den forfra med vores tv-pakke

Jeg ved at der efterfølgende er lavet en serie, fordi filmen selv var sådan en succes, og fordi der er meget i historien, altså selve verdnen og konceptet der passer så fint til mere af samme skuffe. Min far købte på et tidspunkt denne serie, jeg har kun set en 4-5 afsnit, men synes den er vildt god. Det eneste jeg kender til selve filmen, er hvad min far har fortalt mig, men den lyder god, så jeg glæder mig til at få be- eller afkræftet det

Konceptet er at man finder denne port der kan fører ud i rummet til andre planeter, og at der kom en slags overmennesker igennem den for at hente slaver fra jorden - og overmenneskene fremstod som, ta-ta-ta-ta, de gamle egyptiske guder!

Har i set filmen? Eller serien? Og i så fald, hvad synes i om den?
Udgivet tirsdag d. 16. August 2011
1490 visninger

Movies

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie