Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg vil også have noget af det ferie...

Emil siger at ferie er overvurderet... jeg er nu ikke enig. Særligt når jeg ikke har noget, og blogland nu summer af, at det skulle være så godt. På den anden side betyder arbejdet at jeg nærmer mig mit mål om at blive gældfri efter mine år på skole... i længden bliver jeg nu nød til at finde et andet mål, men for nu trøster jeg mig med, at arbejdet holder mig kørende, og sundt spise er nemmere at overholde end hvis man tullede rundt hjemme ved fristelserne
Udgivet tirsdag d. 15. Oktober 2013
1 kommentar og 1487 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 Oktober 2013 01:03

Åhh... den der med at få betalt gælden er sku et godt mål...
Jeg mangler 8 måneder på mit lån, så skylder jeg ikke en krone mere.. Den dag glæder jeg mig sååå sindsygt meget til.. jeg kæmper virkelig lige for tiden.. Vil bare ha det betalt af lige nu.. det er mange penge hver måned der ryger den vej... og hvis man i forvejen ikke har så mange så er det lidt surt...

Kan godt forstå du gerne ville ha lidt ferie, det skal man engang imellem gi sig selv lov til i en travl hverdag. bare lidt.. Det er vigtigere end man nogen gange regner med..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie