Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Julefrokost med Skolepraktikken

Jeg går ikke længere i Skolepraktikken nu hvor jeg har fået elevplads. Derfor var det elstra hyggeligt at deltage i den planlagte julefrokost i går, som jeg alligevel havde fået lov at komme med til Jeg fik hilst på mange af kollegerne igen og udvekslet hvordan det nu lige går. Det var specielt spændende med Jennifer, der pt. er hos Creativ Company, som apparently har en stor samling Gamere ansat (ugentlig Gaming Teambuilding) og af og til også et lanparty i virksomheden. Wow Meen, jeg er nu også super godt tilfreds hvor jeg er - det føles stadig helt syrealistisk at møde ind på arbejde hver dag

Rikke lagde hus til og havde pyntet så fint med rød løber, langbord og diskolys. Menuen stod på indkøbt sandwich/salat (min med laks) og Lærkes lækre brownies med is, som jeg indtog med 2 glas sodavand under SocialyAkward klausulen af Sund (sukkerfri) Februar, hehe. Snak, hygge og musik, men det gode selvskab til trods var jeg færdig kl. 22, og tog hjem samtidig med et par andre ikke-drikkere. Jeg nåede dog at få planlagt en Board Games dag med Jennifer, Lærke og forhåbentlig også Nikki inden dag, så det VAR hyggeligt og det BLIVER hyggeligt


Udgivet lørdag d. 18. Februar 2017
963 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie