Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Julegave status: 3 down, 11 to go!

Så fik jeg lige taget mig i nakken og fik pakket mine indkøbte og samlede gaver ind. Jeg har styr på 3 ud af 11 (eller 8, alt efter om jeg finder noget til veninderne og pap-bro'en)... Nu mangler jeg bare 8 (eller 6)... At der ligger 5 gaver på billedet, skyldes at der er to pakker til min søs-Pjuske og bro-Egon: én til jul hos mor. Og én til jul hos far. Jeg ved næsten ikke hvilken jeg glæder mig mest til at give dem - den store eller den lille

Julegaverne til min Søs, Bro og Pap-søs er fundet - så er der 8 endnu

Den sidst tilkomne er min papsøsters, som jeg fik købt i forbindelse med hendes fødselsdag, som vi fejrede d. 8.

Gave til papsøs med puf-gavebånd - hvad mon det er?
Udgivet mandag d. 10. December 2012
1587 visninger

Julegave Gave Jul Events

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie