Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Julegave status: 5 down, 11 to go!

Her i fredags var jeg nemlig ude og købe gaver sammen med min farmor og mine små kusiner - en juletradition vi har haft siden jeg selv kun var 3 år! Vi plejede dog have alle børnebørn med, men det bliver efterhånden lidt svært, nu alle de store er flyttet til Århus, og min egen familie er spredt for alle vinde af efterskole m.m. Såh... nu blev det kun lige med de små.

Gave til Emil og mor - den ene har jeg selv pakket ind... Indpaknings tips evt?

Og der fik jeg også liige mulighed for at købe en lille ting til Emil - hvilken var den svære gave at finde på, kan jeg godt fortælle jer ^^" Og på vej hjem valgte min farmor og jeg at tage i Bilka, hvor jeg fandt gaven til min mor... og farmor fandt en lille ting til mig Men den får i at se om lidt i et andet indlæg, hehe ^^
Udgivet søndag d. 16. December 2012
1997 visninger

Julegave Gave Jul Events

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie