Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Julegavepengene fra sidste år...

... eller rettere gavekortet til boghandleren som jeg fik af min bedste veninde, Tanja, fik jeg endelig fundet noget at bruge på. EN ny bog! Med det har jeg samtidig gjort op med min bog-købs-afholdenhed i forbindelse med mit Projekt læs 20 bøger (som jeg i øvrigt har gennemført !) Oven i det er det oven i købet en fortsættelse til en serie jeg gladeligt har fulgt, selvom 1éren var klart den bedste og 3'eren har været... tja... skuffende lige ud sagt... Og her kommer så overraskelsen... jeg har ventet på den bog temeligt længe og finder så ved et tilfælde (tak til GoodReads) ud af at fortsættelsen var udkommet.. for et år siden. Sløve mig! Men nok med den svansen rundt om den varme grød, her er den så, fortsættelsen til Vampirater

Vampirater 4, Sorte Hjerter
Udgivet torsdag d. 08. December 2011
1518 visninger

Books

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie