Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Julepynten er fundet frem..

... den er ganske vist ikke helt sat op endnu, men det hjælper på det. Jeg har ikke kunne dy mig for at sortere lidt i det, men der er bestemt rigtigt meget pynt jeg er rigtig glad for - og ikke så meget der bare er der fordi omstændigheder betød at det endte i min kasse Eftersom min lille december-låge-kalender-agtige-serie vil fremvise det meste af min pynt, har jeg ikke som sådan tænkt mig at vise det her... men det ligger stadig i samme kasse (foruden dekorations materialet), indtil det kommer op

Julepynten fundet frem igen


Fluffy findet det stadig spændende at "hjælpe" til... Ligesom i 2012

Fluffy 'hjælper' 2012Jeas Jule Blog Challenge 2014 - Dag 2, Julepynt? Læs også hos Jea, Marie, Mette
Udgivet tirsdag d. 02. December 2014
2 kommentarer og 1920 visninger

JeasJuleBlogChallenge2014

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 03 December 2014 17:10

Håber det kommer op af kassen
Glæder mig til at se..

Knus <3

GGravatar Gulde 03 December 2014 19:44

Shhhh... Det har sådan set været oppe på bordet det hele, men nåede ikke finde plads til det jeg vil have op, så måtte gemme resten tilbage i kassen så Fluff ikke skal spise det

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie