Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jumanji - Welcome to the Jungle

Jeg er sikker på at jeg havde en masse ideer til dagens indlæg. Well, hermed ryddet: I gotta talk about the new Jumanji Movie! I loved it!

youtube video
Jeg elskede karakterne og skuespillernes performance! Jack Black er altid amazing, men ekstra meget i skæve roller som de her. Og kan ikke komme mig over hvor awesome det er, at The Rock har påtaget sig en rolle som denne. Jeg mener, his amazing, but this just made me love him even more! Jeg kender desværre ikke navnene på de resterende, men mand, jeg synes bare alle gjorde deres del til perfektion!

Jeg elskede deres puns, og den måde karakterenes persontræk og skuespillernes performance fik dem til at sidde lige i skabet! So many times! Jeg var flad af grin - som I: Jeg grinede HØJT! Flere gange! Hele salen kom med latterudbrud og lyde på de rigtige tidspunkter - det var fantastisk!

Jeg elskede de helt igennem ulideligt akavede senere som jeg med krummede tæer måtte vende hovedet bort fra og skimte gennem mine skærmende fingre, og som jeg selvfølgelig ikke har tænkt mig at spoile. You will know!

Jeg elskede måden de langsomt opdagede og fandt ud af at bruge deres evner på (oh, and the smoulder!!) - Det mindede mig meget om The Gamer, tegneserien, på den fede måde.

Jeg elskede (og hadede) den super creepy Van Pelt de fik skabt! Så det kribler, eeedh Han så på udvalgte tidspunkter liiidt... meget ubegavet ud på en irriterende måde. Og så er jeg sikker på at jeg genkender ham fra andre roller uden at kunne huske det. Og det påvirker sikkert mit indtryk, ligesom jeg ikke brød mig om InHumans Maximus fordi jeg underbevist genkendte han som Ramsey Bolten uden at kunne sætte navn på bevidst.

Oh, og jeg elskede dræberegernet! (You will know!)

Stort, stort 5-tal

Og nu har jeg den største lyst til at gense filmen én gang til, samt den første Jumanji film og hele tegnefilms serien
Udgivet fredag d. 12. Januar 2018
1116 visninger

Movies

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie