Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Just a tip: Zoodles spiralizer


Lige et hurtigt lille tip. Selvom man aspirere som minimalist kan man godt købe ting som gør livet lidt bedre. Som for eksempel giver barnlig begejstring over at kunne lave pasta nudler af grøntsager. Jeg har længe ville prøve Zoodles (zucchini noodles) så da jeg fandt en spiralizer som ikke bare var billig (små 39 kr) men også lille og fix, slog jeg til. En kollega har siden, da jeg begejstret havde zoodles med til frokost, ville høre hvor den kom fra, da de i deres første trend periode åbenbart ikke bare var store og dyre, men også revet væk. Så jeg tænkte flere måske var interesseret. Det er ganske vist nogle uger siden den blev købt, men de burde have dem endnu. Tip hermed videregivet

Udgivet mandag d. 11. Juli 2016
2 kommentarer og 1851 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 14 Juli 2016 09:59

Jeg har overvejet den længe, men jeg ved ikke endnu. Jeg er bange for at den bliver endnu en ting som bare lægger i køkkenskabet.

Koger du zoodlerne eller spises de rå?

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 30 Juli 2016 07:10

Jeg har ikke prøvet at koge Zoodles, nej. Jeg tror de skal spises rå. Har dog overvejet at prøve at stege dem, det tror jeg ville blive lækkert

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie