Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Karate - du må ikke parrere!

Argh, jeg er smadret nu... mega træt, mega ond i mine ømme fusser (som er slidt op efter karate i dag ) - og så er det bare hårdt at Emil vist er ved at blive syg (i halsen), så jeg derfor ikke kan kysse ham uden selv at blive smittet - det er faktisk hårdt. Noget andet hårdt, er at vi har fået tilmeldningssedlerne til Kyo Kup, sessonens eneste stævne som jeg (der nu er 18) kan deltage i... men som jeg ikke kan deltage i. Dumme 70'års fødselsedag -.-"

Nå, men nu vi er ved karate - vil i høre en umulig opgave vi fik idag? Vi havde Rasmus til opvamning, og den hyperunge kan bare være den ledeste og smadre os alle allerede inden træning. Det fik han dog ordre på ikke at gøre i dag. I stædet startede vi med fri kamp som opvarmning... og efter et par kampe fik jeg så den umulige opgave: du må ikke slå, og ikke parrere... kun sparke. Hehe, jeg siger jer, jeg måtte tvinge armene om på ryggen af mig selv, for at forhindre mig i at parrere, for det ligger så dybt og instinktivt at jeg gør det uden at tænke over det, sådan helt automatisk. Og da jeg ikke kan sparke (fik i sin tid direkte af vide af sensei, at jeg ikke må sparke i kamp, fordi jeg ikke duer til det), så har jeg aldrig gjort det siden. Og alt hvad jeg så havde tilbage af muligheder (udover lamme-tæv), var at flygte og være ops på tæerne - og det var jeg så! Jeg blev næsten ikke ramt, for pludselig kunne jeg bare bevæge mig stærkt.
Næste runde måtte vi igen slå, men stadig ikke parerre, og den gik for mig næsten som den anden.

Derudover har jeg haft en juhuu-oplevelse idag. Jeg har endelig lært at lave sådan et 'snap-spark' (man står i en bred rytterstilling, og sparker så nærmest ud til siden for sig selv, men alligevel lidt foran. Det har jeg aldrig ku' ku', for jeg løfter mine ben, og da jeg self. ikke kan bære dette, så glider mine hofter af led - nas. Men ikke i dag, haha, for i dag lykkedes det Wee!
Udgivet onsdag d. 22. April 2009
4 kommentarer og 1554 visninger

Karate

Kommentarer

AGravatar Altair 23 April 2009 17:54

Jeg tror vi begge har ret.
Vi husker bedst det onde, når vi lige har oplevet det. Men kigger vi tilbage i tiden, er det kun lutter lykke vi kan se. Eller næsten. Du har ret i, at vi fortrænger de negative ting.

Ja, det var dejligt. Det er nu engang et dejligt tastatur. Også selvom den skulle drille i mandags.

BMGravatar Bodil Marie 23 April 2009 19:00

Hej Gulde
Jeg har flyttet min side fra Whippie.tk/whippie.site90.net til whippie.wep.dk
Håber at du vil ændre linket
Hilsen Bodil Marie

IGravatar Ilhja 24 April 2009 08:58

Okay, jeg har helt glemt hvad vi snakkede om.
Er flyttet så har ikke kunne være på nettet.

LGravatar Louise 25 April 2009 17:06

Det var da ikke en ubruelig kommentar ^^ Det er dejligt at få tilbagemelding. Tak

//Louise

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie