Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Karate giver tørre læber

Mine læber bare er SÅ tørre i dag. Jeg synes nærmest ikke jeg bestiller andet end at smøre læbepomade på. Men det er vel også straffen for at lade sig banke i ansigtet. Jeg er næsten igennem endnu en stift...

Jeg har også været igang med en masse halve indlæg i dag, og en masse andet, men har ikke rigtig kunne holde koncentrationen til at gøre noget færdigt, fordi mine tanker har kværnet sådan om alt muligt. Så jah, jeg ville gerne have skrevet jer en masse interessant, men det her er hvad i må nøjes med.

Så må i jo slå mig i hovedet, hvis det ikke er godt nok, jeg kan vel altid komme lidt mere balsam på læberne, hehe
Udgivet mandag d. 30. September 2013
825 visninger

Karate Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie