Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Karate i TvMidtVest og tid med Fluffy

Såh... jeg havde egentlig regnet med at jeg ville bruge fritiden i aften på at nusse lidt om bloggen. Men da jeg så kom hjem efter træning (som i øvrigt var usædvanlig kort og hyggelig af en kamptræning at være), så var det som om lysten bare var til noget andet... Så som at få kigget ugens ugeblade igennem (ja, jeg ved ikke lige hvorfor det der med Reklamer Nej Tak ikke er gået igennem??), og få gemt de udklip jeg synes var spændende... Få støvsuget og opryddet lidt i lejligheden, og ellers bare brug noget tid sammen med Fluffen, gå en lille tur og sidde på sengen og hygge med avisudklip og youtube og lillemis

Jeg har fundet ud af, at jeg elsker at gå herude om aftenen når jeg har Fluffy med. Gerne lidt sent, så det er mørkt og hyggeligt i luften og den væreste trafik-støj har lagt sig, men man alligevel kan høre lidt biler hist og her, og lyden af "Gå ikke over sporet, der kommer tog" fra stationen, der i fugleflugt ikke er langt borte, men på gåben eller whatever er et ganske pænt stykke (dårlig planlægning). Stilheden der opstår i den rolige støj er bare fantastisk, og Fluffy der går og snuser til alt og fare op i et træ eller bare miaver glad og bruser mens hans hale er stor og busket som en piberenser. Det føles faktisk som at gå rundt i sin egen baghave, når vi går over på børnenes legeplads og vandre runde. Måske fordi der er så mange lejligheder, at hvis der endelig skulle ske noget slemt, er hjælpen meget nær.

Angående den der karatetræning i øvrigt, så blev den kort, fordi vi skulle se og hygge til det indslag der er lavet med os i TvMidtVest i dag. De tog optagelserne allerede før December, men har først fået det klippet sammen nu. I kan finde det her:

Hvad synes i? For jeg synes det er den fedeste sport og den bedste klub jeg endnu har gået i! Ulfborg Karateklub - For The Win! Eller som vores motto er blevet: "Det starter og slutter med respekt"
Udgivet tirsdag d. 29. Januar 2013
2150 visninger

Karate Fluffy

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie