Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Karate, karate, karate...

Ja, jeg må nok hellere undskylde at bloggen har handlet så meget om karate de sidste par dage - det er en stor del af mit liv, og der bliver fokuseret ret meget på det, når der som i dag, er stævner... og særligt når det (også som i dag) er i egen klub!

Er i ved at være trætte af at høre om min karate? (kommenter gerne under indlægget!)

Eller er det spændende nok? Jeg er jo ikke elite-sportsmand, sådan ser jeg ikke på mig selv, i hvert fald, men jeg er jo faktisk en del af klubbens elite-kamphold efterhånden... En plads tilkæmpet efter rent hårdt arbejde! Nope, intet skud karate-talent til min balle i fødselsgave Så venner, man kan hvad man vil!

Billede af mig med dagens medalje i stil med det fra Herning-stævnet
Instagram af mig med dagens medalje i stil med det fra Herning-stævnet

Der går nogen tid før det næste stævne... en uge faktisk... som vil være Eider Cup i Tyskland. Og efter det bliver der nok stille for karate en tid igen. Men inden da, vil jeg da lige dele med jer, hvad jeg fandt i dag - jeg søgte efter dagens tv midtvest indslag, og synes derefter det kunne være sjovt at finde ud af hvad der lå på net-tv, sådan generelt, om vores klub. Jeg fandt tre indslag, udover tidligere nævnte (som kan ses på bloggen her: Tenshinkan karate præstation der vil noget og voldsomhed...)... det ene er fra da vi kom hjem fra Japan i sommers, hvilket også allerede er at finde på bloggen (Hvor var Gulde? I Japan!)...

De to andre indslag er fra vores krise og kamp med komunen, som dog heldigvis er ved at være overstået nu... selvom løsningen ikke blev den ideelle (i vores verden) er det fint nok ^^

Ulfborg Karateklub er tvunget i knæ
På grund af manglende tilskud fra Holstebro Kommune må karateklubben, der har fostret flere danmarksmestre skære ned på holdene.


Og slutteligt var der et indslag fra samme stævne som i dag (Tenshinkan Cup altså) fra sidste år... se vendligst bort fra at de udtaler det "Gen-kish-kan"??!!!???)

Ulfborg Karateklub afholdt i dag Thenshinkan cup
200 samlet til stævne
Udgivet lørdag d. 03. November 2012
1783 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie