Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Karaten lidt kort - kontakt eller ikke kontakt?

Puh det var hårdt, eller lidt underligt til karate i dag. Vi er så småt begyndt at træne noget Knok-Down/Kontakt karate til WKU stævner (frem for WKF - sports karate med markering for point frem for hård kontakt), da vi arbejder på at give tilbud til dem, som ikke lige er til sportskarate, men gerne vil prøve at tage til stævner. Dem der måske gerne vil have lidt mere bang-slam hård kontakt og styrke, og ikke så meget dem med det sportslige og den høje kondi.

Skal vi bare sige at det ikke liiige er min kop te. Jeg synes kontakten er hård nok i mit eget regelsæt, og vil jo gerne kunne bruge min krop til fx at blive mor engang, frem for at få den gennemtævet til et stævne hvor man ikke må bruge beskyttelse. Jeg har set hvordan et spark til hoved/hals kan nedlægge en mand, og det var endda inden for lav-kontakt regelsættet.

Nå, men det var bare lige en kort lille update/tanke/noget-jeg-ville-ud-med-men-ikke-ved-hvad-jeg-skal-kalde blog, nu vil jeg skynde mig at få indhentet noget af min søvn i stedet, godnat derude.
Udgivet tirsdag d. 26. Februar 2013
986 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie