Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kat savnes :'(


Jeg orker ikke mere nu... Nu er det 3. dag Tiger er væk, og jeg kan simpelthen ikke mere Dumme åndsvage kat. Han kommer fra landet, og er derfor skrækslagen for biler, så derfor blev han en indekat. Nu er han stukket af - løb ud i haven. De andre (hos far) havde bare ladet døren stå åben, og straks var lillemiven jo borte. Første gang fandt jeg ham dog - han sad nede i baghaven og snøffede rundt. Jeg snakkede lidt med ham, og observerede ham, mens han løb rundt. Så tog jeg ham med ind og fodrede ham - men døren var jo stadig åben, så vips, væk var lillemiv. Ikke engang Heidi og Lea, som var ude i haven, og holdt øje med ham første gang, så ham. Han er bare væk. Og selvom det er en lille by jeg bor i, er det alså mulliarder stæder han kan være. Jeg aner ærligt talt ikke hvor jeg skulle gå hen. Det eneste jeg ved, er at når han ser en bil så løber han af H til i en tilfældig retning. For den da, han kan jo være hvor som helst. Jeg laver en eftersøgning nu, i tilfælde nogen skulle have taget den lille orange og meget kældne kat ind.

Ellers må han vel være død: kørt ned eller sultet ihjel... og ellers hader han mig, og har slet ikke lyst til at komme hjem, og så kan det jo være lige meget...
Udgivet søndag d. 05. April 2009
3 kommentarer og 2478 visninger

Cats Tiger Pets

Kommentarer

AGravatar Altair 05 April 2009 15:17

Åh, Gulde. Det gør mig ondt at høre, at din kat er forsvundet. Jeg håber at du snart finder den igen.

- Altair

CGravatar Charlotte 05 April 2009 22:27

Hej
Eftersom du har bedømt min side og givet mig tips til hvad jeg kan gøre bedre, ville jeg spørge om du havde lyst til at komme med i mit næste blad på reklame siden?
- Charlotte
Ps. Ked af at høre det om din kat, jeg har selv en indekat der nogen gange smutter væk fra mig.

IGravatar Ilhja 07 April 2009 08:01

Jeg er ked af at høre omkring Tiger. Håber du finder den igen

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie