Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Katten napper i næsen - Spøjse søgeord #12

Eller "kat nappe i næsen". Dette ord førte til mit indlæg om forskellige katte-facts, Viste du det... om katte og det fact, at når din kat napper dig i næsen, er det en måde at vise dig at den kan lide dig. Katte har mere hårdfør og mindre følsom hud en vi har, så de kan nappe hinanden og sig selv for at groome pelsen, uden at det er ubehageligt. Vi er lidt mere ømskindede... Særligt i næsen! Det kan godt gøre ond at blive bidt/nappet i næsen af din kat, men den mener det godt, så det bedste du kan gøre er at flytte hovedet når du kan fornemme at katten vil til at nappe dig. Forsøg ikke på at skælde ud eller lærer katten fra det, den vil ikke ane at den gør noget forkert, og vil ikke kunne forstå hvad du forsøger at fortælle - det vil ødelægge mere end det vil gavne, kan jeg af egen erfaring fortælle.

Fluffy gør det. Kærlighedsnapper / kærligheds bidder / kitty love bites. Jeg tror noget af det kommer af at han blev taget fra for tidligt, selvom sælger insisterede på at han var gammel nok, ville hun ikke rigtigt ind på præcis hvor gammel han var... for han var nok ikke gammel nok. Men komplikationener med hans øjne/sygdom gjorde, at der ikke var andet at gøre end at tage ham med hjem der... Ellers havde det nok stået værre til med ham, og så var det ikke sikkert han var overlevet.

Men jeg forsøgte længe på, misforstået, at vænne ham fra det. Med resultatet at han er mere påpasselig med at nusse os nu... Altså, han er blevet mindre hygge-putte mis, og det er da smadder ærgerligt. Så min anbefaling: Lev med kærlighedsnapperiet


Sære Underlige Sjove Weird Søgeord og deslignende
Udgivet tirsdag d. 13. Januar 2015
1705 visninger

WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie