Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Katteskruk pt. 3

Forrige (3) gang jeg var på besøg hos svigerforældrene blev det selvfølgelig også et kig ud til de små missere. Bøller og labaner hele banden. Emil's ene niece var med ude i heste-boxen hvor de går - og så blev der ellers leget strå. Den var de helt med på. Endnu sjovere syntes det åbenbart, var dog da jeg satte mig på træstuppen. Den lille grå var rimeligt hurtig til at fange, at det gjorde mig til det højeste tårn, så jeg skulle da bestemt bestiges på bedste Kingkong maner. Mine bukser har nok lidt lidt under behandlingen fra bitte-små misseklatreklør, men de var så kære, at det går denne gang De var faktisk alle sammen en tur oppe på mig, både den grå, og den mørkere røde (som ses på skulder på biledet) - mens den lyse røde pivskid valsede omkring på gulvet. Det er åbenbart lidt af en kunst, at få sådan et strå til at løbe helt rigtigt henover gulvet, så kattene rigtigt springer på det - det skal ligge nærmest vandret, så det skraber mest muligt, og tempoet skal være organisk varierende - hurtigere buer og langsommere. Det er svært at forklare, men åbenbart ikke helt instinktivt kunne jeg opfatte fra niecen og senere også nevøen. Men de virkede til at synes at det var lige så skægt, og hip som hap om strået var i min eller deres hånd.

Udgivet tirsdag d. 10. November 2015
697 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie