Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kender i det når man pludselig får lyst til at skrive?

Sådan har jeg det lige for tiden. Jeg har en voldsomt skrivelyst! Mit eneste problem er bare, at jeg har lyst til at skrive på en historie, noget som skal fuldendes engang, men som ikke er en situation der passer ind i nogle af de skriverier jeg har gang i for tiden. Hvilket i grunden er en del - jeg skammer mig lidt over det, jeg ser jo gerne en afslutning på de fortællinger jeg begynder. De historier (som i romaner) jeg har gang i er...

  • Den sidste skytte - Og jeg er stadig i tvivl om titlen. Jeg synes ikke rigtigt den er ordentlig. For denne fortælling er den jeg virkelig vil knokle for og en dag vil forsøge at få udgivet!

  • Elena - Endnu en fortælling der mangler et ordentligt navn! Det navn jeg oprindeligt havde tænkt på, var ganske enkelt for afslørende. Jeg ved ikke helt hvad der gav mig inspiration til denne, men jeg elsker de karakterer jeg har fået lavet

  • "Kasper og Judit" eller "En kold, en varm" som jeg oprindeligt døbte den. Tror dog jeg vælger at lade den skifte navn, eftersom det andet... tja, lyder bedre Historien starter egentlig ud med at være ganske realistisk, en fortælling jeg begyndte på da jeg sad i bussen på vej på skiferie med efterskolen. Jeg havde konstant respons på den, eftersom 2-3 af mine veninder ville læse, hver gang jeg havde fuldendt et kapitel. En kærlighedsfortælling af den lidt akavede slags, som er sjov at læse alligevel De lader til at synes at den skulle holdes som en realistisk fortælling, selvom den oprindelige plan var en fantasy. Så jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg vil fortsætte på den.

  • Vanddanseren - Historie nummer 4 i serien som ligger til grund for min roman, Den sidste skytte. Serien består af bog nr. 1, Elin, som blev skrevet som en meeeget lang skolestil. Bog nummer 2, Vindens kræfter blev skrevet som min første fristil nogensinde (i høj grad opmuntret af Historiebogen.dk (nu lukket, desværre ), og bog nr. 3, Ildblomsten blev skrevet på efterskolen. Jeg synes dog fortællingen fortjener bedre end de evner jeg havde dengang. Historie nr. 4 er da heller ikke nået længere end afslutningen af første kapitel / prologen.

  • Katja den Ufødte - En fortælling jeg gik i gang med på en ferie for et par år siden. Jeg har planlagt endnu en som muligvis skal flettes sammen med den første og muligvis skal skrives for sig selv. Den handler om væsnet Katja, som blev skabt i et laboratorium. Hun brød sig ikke synderligt om tanken om eksperimentet og folkene i de hvide kitler og beslutter sig derfor at bryde ud... Meget længere er jeg ikke nået. Jeg ved dog at hun er den ældste i sin "søskendeflok" eftersom hun blev vækket sidst og derfor har ligget længst i kuvøsen eller hvad man nu skal kalde den. Hun har desuden end yngre bror, og en yngre søster. Specielt Katja selv, som er inspireret af en furry-tegning jeg tegnede for MANGE år siden, samt hendes bror Reymond interessere mig Det jeg endnu har skrevet om Katja har været ud fra princippet at hun som en interessant karakter nok skal finde ud af hvordan fortællingen skal skride frem, så jeg tager det lidt som det kommer.


Nå, men nu jeg er i gang med historier vil jeg lige til sidst nævne at jeg nok snart får nogle lagt ind. Jeg har fundet en ganske "ny" en frem, som endnu ikke har været set på nettet - skulle nemlig lige have skrevet den ind, da min skrive-fil tilsyneladende har været slettet. Men det er ordnet nu, jeg har sågar fået designet en forside, så nu er den i grunden klar Så er det jo bare lige hvordan jeg vil have det til at fungere, hehe
Udgivet fredag d. 09. Juli 2010
8 kommentarer og 2075 visninger

Kommentarer

NGravatar Nikoline 10 Juli 2010 13:17

Ja, det kender jeg kun alt for got. Jeg går selv med en drøm om at blive forfatter, så det med at skrive gør jeg selvfølgelig i. Jeg synes det er fedt, at du har så mange historier, og jeg håber da helt klart, at du komme rtil en afslutning og får dem skrevet færdig.

GGravatar Gulde 10 Juli 2010 21:50

Tak skal du have Det ville selvfølgelig være en fantastisk drøm at blive rigtig forfatter, så man kunne leve af det, men er for mig ikke så realistisk. Så jeg vil gerne bare være fritidsforfatter, og få udgivet i det mindste én bog. Det er min drøm! Men held og lykke med dine egne skriblerier - hvad skriver du for noget?

NGravatar Nikoline 10 Juli 2010 21:58

Dit mål om at blive fritidsforfatter er realistisk. Lad dit skriveri væres gulerodden og løb så efter den, så skal du nok få udgivet en bog en dag. (:
Tak skal du have. Jeg skriver lidt af det hele. Fantasy, kærlighedshirtoier. Dog har jeg arbejdet på det samme værk i over fem år, men en god historie tager også tid at skabe, så jeg arbejder hårdt videre.

Det er godt at høre. Fædre er fantastiske mænd!

NGravatar Nikoline 10 Juli 2010 21:59

Dit mål om at blive fritidsforfatter er realistisk. Lad dit skriveri væres gulerodden og løb så efter den, så skal du nok få udgivet en bog en dag. (:
Tak skal du have. Jeg skriver lidt af det hele. Fantasy, kærlighedshirtoier. Dog har jeg arbejdet på det samme værk i over fem år, men en god historie tager også tid at skabe, så jeg arbejder hårdt videre.

Det er godt at høre. Fædre er fantastiske mænd!

NGravatar Nikoline 10 Juli 2010 22:07

Dit mål om at blive fritidsforfatter er realistisk. Lad dit skriveri væres gulerodden og løb så efter den, så skal du nok få udgivet en bog en dag. (:
Tak skal du have. Jeg skriver lidt af det hele. Fantasy, kærlighedshirtoier. Dog har jeg arbejdet på det samme værk i over fem år, men en god historie tager også tid at skabe, så jeg arbejder hårdt videre.

Det er godt at høre. Fædre er fantastiske mænd!

JGravatar Julia 11 Juli 2010 14:10

Hejsa

Jeg kender udmærket det med at man pludselig får en skrive lyst. Jeg er selv igang med 4 historier, men ingen af dem er færdige pga jeg altid finder på en ny historie. Dog fik jeg en skrevet færdig, den blev på 200 computer sider. Meget stolt. Jeg kaldte den,
Dæmonens verden
eller
Never forgotten, Never forgiven.

Desværre fik min computer en virus og alt blev slettet. Vildt irreterende. Har ikke taget mig sammen til at skrive den igen. Men nu må jeg se om jeg for lysten til at skrive lige den historie igen, eller fortsætte med min anden, som jeg kalder, Forelsket i en Falden engel.

Katja den ufødte, virker meeget spændende. Ville gerne læse den. Den Minder mig lidt om 2 anime/mangaer. Chobits og Elfen lied.

Sommer hilsner fra Julia

GGravatar Gulde 11 Juli 2010 21:04

[B]Nikoline[/B]: Haha, kan godt lide billedet af scenen med mig der løber efter gulderodsformede skriblerier

Selv skriver jeg hovedsageligt fantasy og helst romaner, men har også skrevet lidt andet - så som noveller og digte.

Og ja, en god historie har behov for megen tid og opmærksomhed. Mit "hjertebarn" har vel efterhånden taget... 6 år fra jeg skrev de første linjer der ligger grund for min fortælling som den er nu - men jeg ved stadig ikke helt hvordan den vil være når den er færdig

GGravatar Gulde 11 Juli 2010 21:06

[B]Julia[/B]: Det var ellers en historie af imponerende længde! Ærgerligt at den blev slettet. Det har jeg dog aldrig selv oplevet - altså ikke for alvor. Jeg har altid haft backups af mine historier. Jeg kan ikke huske præcis hvor mange historier jeg har som er færdige. I hvert fald en 10 stykker af forskellig længde. Den sidste har jeg netop skrevet ind igen - det eneste tilfælde hvor jeg har oplevet at min historiefil er komplet forsvundet, uden backup nogen steder. Heldigvis havde jeg den i papirform (det var en skoleaflevering). Det andet må være så surt at opleve! Den lød ellers også spændende Det gør den anden i øvrigt også

Angående Katja den Ufødte, så har godt hørt om Elfen lied, men ikke at den skulle ligne, og i øvrigt længe efter jeg skrev på historien. Den anden kender jeg ikke. Historien er dels inspireret af en meget gammel ikke så pæn tegning jeg lavede for mange år siden - Jeg tegner oftest piger, og har det med at give dem navn, da jeg kan fornemme både navn, personlighed og ikke mindst attitude ud fra de tegninger. Derudover er der en smule inspiration fra Pokemon fra filmen om MewTwo (fantastisk, ikke? ) samt Harry Potter (hvilket er FOR tydeligt, jeg må have omskrevet det kapitel) og derudover små ting alle mulige steder fra. Altså masser af inspiration, men dog ikke fra de to anime/mangaer... Da jeg ikke ved hvad lighederne skulle være

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie