Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kim Larsen musik?

Kender i det, når det er sent, og man egentlig er på vej i seng, men går rundt i sin lejlighed for liiige at rydde lidt op, nu der kommer gæster (eller gæst) i morgen, og der er fest med musik ovenpå? Og så får man bare lige pludselig helt vild lyst til at høre Kim Larsen musik?

Jeg tog mig selv i at gå og nynne på Fru Sauterne, så de kan nemt have spillet den ovenpå, for jeg har det med at få sådanne sange på hjernen 5 minutter efter. På den anden side tror jeg nu slet ikke det er den slags musik de spiller?

Nå, men hvorom det end er, gik jeg i hvert fald hen og satte den på, på computeren, for jeg har faktisk en del Kim Larsen musik. Og Lars Lilholdt. Hvad kan jeg sige, jeg har en bred smag, og lige netop til en stemning som i aften passer den slags musik faktisk ganske fint

  • Fru Sauterne - Kim Larsen
    "Men i nat, Fru Sauterne, skal I danse, kun for mig"

  • Smukke Unge Mennesker - Kim Larsen
    "Hvad det er de vil med livet... det kan kun de selv forstå"


''Men i nat, Fru Sauterne, skal I danse, kun for mig''
Udgivet lørdag d. 23. Februar 2013
2 kommentarer og 1910 visninger

Music BeingWeird

Kommentarer

LCGravatar Line Cecilie 23 Februar 2013 03:31

Altså, jeg må jo sige jeg elsker Kim Larsen, også de sange du lige nævnte der ;-) men især gasolin! Jeg tror også min musiksmag er rimelig bred. Det er jo en ret god ting :-)

GGravatar Gulde 24 Februar 2013 18:43

Ja, det er kun godt Glad for jeg ikke er ene

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie