Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Klar til synopse skrivning

Puha, jeg har læst op som en gal i og i fredags, for at blive klar til synopseskrivning i morgen fra kl. 8 og senere eksamen d. 10. Jeg tog dog et fødselsdagsbreak i går (d. 5.) og har før det repeteret i roligt tempo, så jeg har næsten været igennem hele pensum.

Og nøj hvor har jeg været glad for alle de noter jeg har taget i løbet af semesteret, og ikke mindst de intense noter jeg tog før sidste eksamen, der har gjort, at jeg ikke har behøvet læse op på hverken første eller andet semester - kun repetere noter i stedet, som i øvrigt også er fantastisk til opslag, så jeg vil nok have dem med mig i praktik og ved fremtidige uddannelse/arbejdspladser. Tag gode noter! Det betaler sig

Og nu må jeg hellere lægge mig til at sove, så jeg kan få min søvn og blive udhvilet, klar og frisk til i morgen, for det plejer nemlig også betale sig
Udgivet mandag d. 07. Januar 2013
1922 visninger

Skole MMD Synopse Eksamen Organization

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie