Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Klare og spænnende drømme

Jeg kan godt sige jer, at her de sidste par nætter i træk har jeg bare haft så tydelige drømme. Helt klare og meget spænnende. Jeg synes egentlig lige i skal høre dem (især den sidste G1:

FØRSTE DRØM: ATOMBOMBEN!
Den første drøm var natten til mandag. Jeg drømte, at jeg var til træning (karate) - og det var en meget hård træning! Vi havde bly syet ind i vores dragter, for at de skulle være så tunge at vi kun lige nøjagtig kunne bære dem - og så skulle vi stå i kibatach (staves? Men det er sådan en "jeg sidder på en hest" eller "skide stilling") og slå. Bagefter skulle vi igennem et forhindringsløb, hvor man blandt andet skulle klatre over nolge stænger og svømme gennem et akvarium. En der hed Line havde den fordel, at hun kunne forvandle sig til en fisk, hvilket gjorde hende bedre til at hoppe og til at svømme gennem akvariet.
Efter træningen stod jeg udenfor sammen med Sensei Alex, og da jeg kiggede op i himlen, kunne jeg pludselig se noget, som svævede deroppe. Det lignede sådan et olieboringstårn - min i pink, og meget højt oppe. Pludselig eksploderede det (pinkt), og da var jeg bare klar over: Det her, det er en atombombe!! Så mig og Alex for ind i bilen, og så var det ellers speederen i bund. Alt jeg tænkte på var bare, at vi skulle så langt væk at vi ikke ville blive ramt af chockbølgerne, for så ville radioaktiviteten heller ikke nå os. Jeg ville holde øje med dem, men kunne åbenbart ikke kigge ud af vinduet, mine øjne gled ligesom i og alt blev sløret når jeg forsøgte - så jeg måtte stole på at Alex kunne se det samtidig med at han kørte. Og jeg blev ved med at sige til ham: "Nu passer det vel, du må ikke lave sjov! Passer det? Det er rigtigt hvad du siger, ikke?" og lignende, for jeg ved jo at han er lidt af et legebarn. Men han nikkede bare hele tiden, og sagde at ja, det passede. Pludselig for mine tanker til de dokumentarfilm om atombomberne i Hiroshoma og Nagasagi fra efterskolen, og jeg spekulerede over hvor langt mon bomben kunne nå. Tallet 83 kilometer kom straks til mig (lidt urealistisk, men det var det ikke i drømmen). Og pludselig blev jeg ilde til mode. For jeg vidste, at når bomben var sprængt over træningsstædet, ville den nå hjem til min hjemby, og mine forældre og hjem ville blive uddyddet. Det virkede så realistisk at det var helt forfærdeligt. Jeg kunne endda huske, at Tiger endnu var ude at føjde, så den ville jo også dø!

ANDEN DRØM: DEN FORBUDTE SKOV VED HOGWARTS
2 dage efter (altså natten til onsdag) havde jeg en anden drøm - som også var spænnende men mere urealistisk. Jeg kan dog ikke huske den helt. Men det var noget med at jeg gik på Hogwarts sammen med Harry Potter. Og vi (jeg, ham og en masse andre venner (fra Hogwarts) var ude i den forbudte skov, hvor vi rendte rundt i trækronerne. For at komme ned på jorden skulle man finde et bestemt sted og ligesom... lade sig opsluge som et andet sumphuld. Og man skulle skynde sig når man nåede jorden, for der er jo farligt i skoven, og jeg var kun førsteårs.

TREDJE DRØM: LANDSBYEN
I nat drømte jeg endnu engang en spænnende og fortællende drøm - men denne historier er faktisk bedre end de andre synes jeg. Det var noget med en lille landsby (et sted i Sibirien, hvor det sneede meget). Det var som jeg altid havde boet der. Men en mand i byen gik pludselig amok og gav sig til at nedslagte folk med en lille kniv, fordi han mente de var 'onde og urene'. Jeg var da en lys kvinde, og jeg ville ikke tillade at han dræbte mine frænder (selvom jeg mente han havde ret), så jeg forsøgte at stoppe ham. Han gik da til angreb på mig med sin kniv og skar flere dybe flænger i min mave og ned langs mit ene ben. Det gjorde meget ondt! Men pludselig kunne jeg ikke mærke det mere, og da jeg kiggede på mig, kunne jeg se at jeg var iklædt pledfrit kridvidt og smukt tøj - og jeg lyste. Mit lyse hår flagrede omkring mig, selvom der ingen vind var at mærke. Og jeg vidste at jeg var blevet forvandlet til en Helgen (en slags engel beskytter eller lignende). Han kunne ikke røre mig, ikke såre mig! Og snart var han også klædt i hvidt - han var død, og stod for mig som en ren sjæleskikkelse.
Livet i landsbyen gik videre. Jeg var nu en anden person: en ung pige. Jeg var den mindste i en søskende flok på tre (en ældre bror og en endnu ældre søster). Jeg var langhåret som min søster. Vi var alle storthårede. Og var åbenbart børn af den døde mand. Det viste sig, at han havde været noget særligt: en særlig race med særlige evner. Og vi havde arvet hans evner. Jeg var igang med at rense noget kød fra et dyr - altså skære det til, da jeg pludselig opdagede "synet": mit syn ændrede sig, så jeg så i sorthvid, men derudover kunne jeg også se, at alt kød havde en klar grøn farve. Min far (som jo egentlig var død, så når jeg tænker efter ved jeg ikke hvordan det kan lade sig gøre) fortalte mig, at det ikke bare var kød der var grønt. Så simpelt var det ikke, for han holdt en 'skinkekølle' og for mig, og den var ikke farvet.
Der var et skip i drømmen, som 'spolede' frem i historien. Vi (mine søskende) var nu ved at gøre os klar til at tage afsted. Vi skulle afsted, og vi pakkede masser af kød som forsyning. Vi skulle hen til en fremmed mand og arbejde på hans slagteri (det var dog i virkeligheden et dække, for vi skulle i virkeligheden finde ud af hvad han havde gang i. Han havde åbenbart påvirket noget i vores landsby). Vi gik i snevejr og åd alt kødet på vejen, så vi var virkelig friske da vi nåede frem. Jeg blev straks sat til at ordne kød på slagteriet. Jeg kan huske jeg skar kød af så det havde en bestemt tykkelse.
Der skete igen et 'spole' skip i drømmen, og vi var nu på øverste etage i den meget store slagteri bygning. Dette var mandens kontor, og mine søskende var ved at lede efter noget manden havde taget, mens jeg stod lidt i baggrunden. Pludselig dukkede manden op i en elevator i modsat side af rummet, og han havde håndlangere med. (I drømmen kom jeg først nu i tanke om, at det var et vampyragtigt væsen vi var). Vi vidste alle, at jeg hverken var så stærk eller så hurtig som dem. Min bror var den stærkeste og min søster den hurtigste, men jeg var ikke rigtig noget - så de beordrede mig til at tage flugten i den elevater jeg var tætteste ved, mens de ville slås mod håndlangerene og skaffe tingen. Jeg skyndte mig at gøre som de krævede. Men pludselig var der nogen der var efter mig. En kæmpestor mand, som direktøren havde sent efter mig for at fange mig. Han var mindst 2 meter og, og også meget bred, på den muskuløse måde - altså en man ikke har lyst til at lege med. Jeg forsøgte forgæves at holde elevatordøren lukket, men det var en meget underlig elevator. Døren var delt i to (en for oven og en for neden), og måtte lukkes ved håndkraft. Og det var som noget af den ene væg manglede, så uanset hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke skærme mig for den store mands blik. Det var som han havde sat sig hvor væggen manglede, selvom elevatoren kørte nedad, og han lo af mig, mens jeg fortvivlet forsøgte at skærme mig, eller hundse med elevtoren. Bygningen var mange mange etager høj, så det tog hvad der føltes som en evighed at komme ned, og jeg vidste, at fra det øjeblik elevatoren var nede, skulle jeg ikke spilde mange øjeblikke før manden fik fat på mig, så jeg skulle bare spurte. Og det gjorde jeg også, ud af bygningen, ud mellem træerne udenfor. Det var som der pludselig var en grøn park uden for slagteriet. Men manden var hele tiden i hælene på mig. Jeg forsøgte at gemme mig bag skure og læsteder, ovaralt hvor jeg kunne finde skjulestæder, men han fandt mig hele tiden, og så måtte jeg flygte igen. Jeg spurgte ham under jagten, 'Hvorfor?' og hans svar var at han fik løn for at fange mig. Jeg vidste, at mine søskende stadig sloges i bygningen. Det blev ved et stykke tid, hvor jeg flygtede, gemte mig, han fandt mig og så flygtede jeg igen. Det var som han legede med mig. Men pludselig vidste jeg, at det i virkeligheden var mig der 'legede med ham'. For under jagten havde jeg spullet ham et puds - jeg havde på en psykologisk (lidt alla hypnotisk) måde pillet ved hans indstilling. Jeg havde ændret hans syn på mig fra at være "et bytte han kunne få penge for" til "noget han ville passe på". Så da jeg flygtede sidste gang, og faldt, kom han venligt og samlede mig op (), og jeg lod ham gøre det, for jeg viste, at han nu ville forsøge at hjælpe mig. Og jeg vidste nu, at det var min stærke side. Min søster var hurtig, min bror stærk, og jeg kunne pille ved folks sind.
Jeg gik nu rundt i parken og forsøgt at lægge en plan for hvad jeg nu skulle gøre. Pludselig kunne jeg se en skikkelse klædt i en sort kappe og med ansigtet skjult, som blev ved med at følge efter mig og stirre på mig. Jeg blev angst igen, da manden nu nærmede sig. Han trak hætte af, hvilket afslørede at det var Severus Snape fra Harry Potter. Og han stod lige så ydmygt og kiggede nærmest kærligt på mig, idet han sagde: "Undskyld, men det er bare fordi du ligner din mor så meget".
Og pludselig vidste jeg, at min mor var den lyshårede Helgen fra landsbyen. Hende der havde standset min far. Og jeg vidste, at jeg var den der lignede hende mest. For mine søskende havde min fars kulsorte hår, men mit hår havde (skønt det også var stort) et lysere skær, der mindede om lyset fra min mors...

Længere nåede jeg ikke før jeg vågnede. Og øj hvor det egentlig ærger mig, for drømmen var vildt god, og kunne sikkert blive en genial historie
Udgivet torsdag d. 09. April 2009
14 kommentarer og 3165 visninger

Dreams DreamDiary

Kommentarer

OGravatar Oliivia 10 April 2009 12:40

Hejsa (: Kunne du måske fortælle mig hvad koden er, til at ændre størelse på billeder (altså sådan vrid, stræk osv.) ikke i programmerne, men i selveste kodningen. Håber du kan hjælpe - jeg er helt lost XD

Admin: Flyttet til A&A

OGravatar Oliivia 10 April 2009 12:59

Okay.. Men hvad hvis der også skal være et link til billedet?

Admin: Flyttet til A&A

CGravatar Ciel 10 April 2009 13:25

Omg, nogle seje drømme!

Kan i sær godt lide den med Snape. Det kunne være sjovt at få dem tydet. Det kan man vist få gjort gratis på nettet

GGravatar Gulde 10 April 2009 13:33

Den med Snape er også min egen favorit - det var som at sætte en film på, og så nyde historien. Og jeg har prøvet at tyde mine drømme før - noget med at jeg altid flygter. Kan da godt lige prøve at tyde dem her også

AGravatar Altair 10 April 2009 18:25

Vi har før snakket om drømme, og jeg vil mene at du har de mest spændende drømme. Mine drømme er sjældent sådan. (snyd!)

Første drøm: Var den ikke lidt skræmmende? Sådan at der var en atombombe der sprang og alle dem du elskede ville dø? Jeg ville vågne op med et hurtigt bankende hjerte!

Anden drøm: Du må have læst Harry Potter for nylig, siden du har sådan en drøm. Det er snyd du kan besøge Hogwarts i dine drømme. Jeg vil også!

Tredje drøm: Den her er vildt morsom og spændende. Jeg giver dig ret i, at den sikkert kunne blive en god historie, for den har samme, hvad skal man sige, opstilling som en historie.
Jeg elsker den del, hvor du får at vide at han kun jager dig, fordi han får løn for det! Var ved at dø af grin!
Elsker at Snape var med i historien. Han er min yndlingsperson. Og jeg tænkte så meget på hans og Lilys forhold, da han sagde du lignede din 'mor' så meget. Nååå. Han opfører sig også som om han kunne lide din 'mor'. Synd at din drøm stoppede der, men tænk på, at der findes nogen som ikke har sådanne drømme. (det' mig!)

Lang kommentar, sorry.

- Altair

OGravatar Oliivia 11 April 2009 00:20

Din første drøm minder mig om en drøm jeg tydeligt kan huske, som jeg havde da jeg var.. hvad var jeg? 9-10 år eller sådan noget, hvor det var min fjende (en pige fra min klasse jeg ikke kan snuppe) der ville springe en bombe.. Jeg drømte godt nok drømmen færdig, og det endte så med at jeg lige akkurat nåede at redde min mor.. Men alle de andre døde
Jeg elsker at tale om drømme Især når de er spændene eller/og uhyggelige.. Hæhæ

OGravatar Oliivia 11 April 2009 11:28

Undskyld jeg jeg (IGEN !!!) beder om hjælp (:
Jeg får nemlig spam i min gæstebog :@ Og det er mega irriterende.. Jeg har set at du har hjulpet Fidla (Lippa.Dk) med det, så ville spørge om du ikke bare hurtigt kunne forklare mig hvordan man har sådan en spam"sikring"? (: (Altså det der regnestykke)

LGravatar Louise 11 April 2009 12:23

Hold da op, nogle drømme For tiden drømmer jeg simpelt hen også de mest vanvittige ting!

Men du har ret, sidste drøm ville være ideel til en historie! Det er fedt med den type drømme. Tror noget af det første, jeg gav mig til at skrive på som en besat var baseret på en drøm ^^ Nice!

Knus Louise

KGravatar Katja 11 April 2009 18:27

Hej! Jeg har valgt at flytte min side Sartellic, så nu hedder den tell.breakingfree.dk. Det ville være dejligt, hvis du gad ændre det gamle link.

På forhånd tak! Håber du har det godt.

AGravatar Altair 11 April 2009 18:34

Jeg havde en god drøm i nat. Kan ikke huske så meget, men der var nogen fra serien "Veronica Mars" med i den og vi sad i huse, som stod på stolper og drak alkohol. Kan bare ikke huske så meget af den.

Mareridt er når det virkelig er uhyggeligt. Jeg har ikke haft nogen, siden jeg i drømme fandt en halshugget mand ude i haven. Den drøm gav mig en frygt for haven i flere uger. Men godt den ikke var skræmmende.

Ja, det er der man finder ud af det med Snape og Lily! Får du også besøg af Voldemort! Nu er jeg meget misundelig! Jeg vil også besøge Hogwarts. Jeg tror faktisk at jeg aldrig har drømt om Harry Potter-universet, men kan ikke være helt sikker. Men jeg gad godt besøge stedet og møde personerne.
Jeg har det ligesom dig. Jeg møder altid nye, ikke-eksisterende personer i mine drømme, men tit er der også andre med i dem, som jeg kender.
Tænkte det nok! Det er snyd at Snape og Lily så er dine 'forældre'! For det vil sige at du er halvsøster til Harry! *grøn af misundelse*

- Altair

OGravatar Oliivia 12 April 2009 11:15

Nu må jeg gerne være flink og sige hvad det forvirrende er ved tutorial-siden.. Det er ikke fordi det er sådan "forvirrende" jeg har bare lidt svært ved at finde de der tutorials, fordi der er så mange punkter ude i menuen XD

OGravatar Oliivia 12 April 2009 11:39

Nååå, på den måde Jeg er vidst ikke helt vågen endnu tror jeg..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie