Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Klynke - det er jeg jo bedst til

Arg, jeg er lige kommet hjem fra karate nu - så jeg er egentlig ved at være godt smadret Og dertil også ret nedtrykt.

Advarsel - har tildens til klynkeri i resten af bloggen - for at undgå dette, spring til paramore avataren...
Jeg har været ved at undersøge sygdommen "Manio-depressiv" det har jeg nemlig ofte forestillet mig, kunne være grunden til mine ret voldsom humørsvingninger. Der kommer somregel et opsving og et tilbagefald indenfor passende tid. Fx bliver jeg altid mega deprimeret på et eller andet tidspunkt når jeg er til fest. Og der skal ikke så meget til at få mig helt op eller omvend helt ned i kulkælderen. Desuden har jeg jo det her vejrsyge-problem - og jeg kan efterhånden mærke at vinteren er på vej, for det bliver oftete og oftere gråvejr, så mit humør er langsomt men sikkert begyndt at dale. Det er dog værst når jeg er alene, for i selskab er der somregel noget at grine af. Ahh, humor, og latter, det er nu den bedste medicin, hehe Det virker i al fald på mig (for det meste).

Men jeg blev lidt forundret over det jeg læste - for udover at mine symptomer kommer i meget kortere perioder af gangen (det kan være blot et par dage), så passer de o: Lidt skræmmende synes jeg. Men en læge ville med garantrisse ikke give mig en dianogse (heldivis) Så slemt er det vist heller ikke. Kan ske jeg bare overreagere? For der skulle efter scanningen (taget i forbindelse med min neustaunus undersøgelse) ikke være noget i vejen med mit hoved... så kan man selvfølgelig overveje om beskeden: "Nej... der er ikke noget", efter en hjerne-scanning er godt Og jeg oplever desuden ikke ret nogle hallucinationer (dog) - selvfølgelig bortset fra min mani med "Gustav, min hemmelige ven", men det er jo i hvert fald kun for sjov. Og sidst men ikke mindst er mine anfald ikke så lange som de "burde" være.

"burde" var ironisk sagt, for selvfølgelig håber jeg ikke på at få konstateret deprission - hvilket jeg selvfølgelig heller ikke gør... for gæt hvad? Jeg tager slet ikke til læge! Hun har nemlig gjort mig øv sur i dag - hun har altid ferie når man skal bruge hende... og jeg kom op til hende i dag - hvad fik jeg ud af det? Nada ... det kunne faktisk ligesågodt have klaret det hele pr. telefon. Og så ville hun til at bilde mig ind, at vi aldrig var blevet enige om min anstrengelses astma, og at det bare angstanfald jeg fik, ikke astmaandfald... nej øv var det ej! Hmp! Grr! Så bliver denne lille fisk sur... og så anede hun ikke hvilken speciellæge hun skulle sende mig til, og anede ikke hvad jeg fablede om (en anden læge har gjort mig i tvivl om hvorvidt det nu også er astma jeg har, for medicinene funger ikke). Nå, vil spare for det emne der virkelig gør mig deprimeret lige nu - det orker i med garantrisse ikke høre på alligevel, hehe.
Udgivet onsdag d. 05. November 2008
2175 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie