Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kopier tekst til clipboard bookmarklet

Ja, jeg har forsøgt her til aften at finde/lave noget kode der kan kopiere en tekst til clipboardete/udklipsholderen i browseren Google Chrome, ved at trykke på en bookmarklet, altså et bogmærke. Jeg bruger fx min blogger-footer temmeligt tit - den tekst jeg skriver i bunden af kommentarer til .blogspot indlæg, fordi jeg gerne vil at folk kan finde og svare mig på min egen hjemmeside frem for den google-chrome profil (før blogger-profil) de insistere på at linke til.

Løsningen er ikke perfekt, fx er man stadig nød til at klikke Ctrl+C, men det hjælper da på det... Har i et bedre forslag (hvis der nu sidder nogle programmører og læser med) må i meget gerne skrive det, men husk, det skal kunne være i et bogmærke

Lab selv bogmærket ved at trække dette link op i bogmærke-menuen

javascript:window.prompt ("Ctrl+C",'Text to copy');
Udgivet søndag d. 17. Marts 2013
3746 visninger

Code Chrome Webudvikling

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie