Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Krampen har flyttet sig?

Jeg har ikke længere krampe i øjnlåget! Eller i det mindste gik det lige op for mig, at det er længe siden jeg er kommet i tanke om det, så i det mindste tror jeg det er overstået. Det stod også på mere eller mindre non-stop i 3 uger, hmm...

Til gengæld er årsagen til at jeg kom i tanke om dette... at vibrationerne nu i stedet er flyttet ned i ... et eller andet under under mit højre bryst. Det føles mega sært, men for en gangs skyld ikke spor farligt! Ikke de der lange stikkende kramper jeg også fra tid til anden døjer med .. som tilsyneladende er ingenting? I hvert fald har ingen kunne forklare det endnu, og jeg er jo ikke blevet dårlig eller noget, det gør bare avs. Det her vibrations værk er bare sjovt. Når det altså ikke sidder i øjnlåget konstant i 3 uger, så bliver det bare irriterende. Men nu er det jo væk. Yai

Hvorfor er jeg så underlig?
Udgivet onsdag d. 21. Maj 2014
1 kommentar og 1744 visninger

GuldeBeingWeird

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 Maj 2014 00:51

Det må være skønt at det er væk..
Jeg har det engang imellem i øjet, men det går altid hurtig over igen.
Har max prøvet at det var der i 1 dag.. synes 3 uger er vildt..

Håber dine vibrationer er til at holde ud og snart går væk igen.

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie