Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kramper, nu også i øjnlåget...

Kramper i øjet
OBS: Billedet er, til de skarpt observerende, gammelt og af min søsters øje, ganske rigtigt med en lille flåt der blev fjernet med olie og pincet i mangel på specieltang dengang. Jeg kunne ikke finde billederne af mit eget, og frygter at de forsvandt da min computer gik i stykker sidste år og harddisken brændte sammen.

Krampe i tungen... Krampe under kravebenet... Krampe under foden... Krampe i kæben... Krampe i håndryggen... Kramper i øjet... Krampe under venstre armhule... Ja, jeg er jo faktisk kendt for at have kramper de mærkeligste steder. Og nu kan jeg åbenbart føje en ny til samlingen, for jeg har haft ufrivillige krampetrækninger i mit højre øjenlåg det meste af dagen. Bitte små konstante vibrerende ryk i den ene krog. Hvorfor er jeg så mærkelig...
Udgivet mandag d. 21. April 2014
5 kommentarer og 5581 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 April 2014 00:55

Jeg får faktisk også de der krampetrækninger ved øjet.. Jeg ved ikke om det er øjenlåget eller om
det faktisk er inde i øjet.. Det er mega sært..

Jeg har også nogle problemer med at mine ben falder i søvn..
Tror det er fordi vi har en meget lav sofa.

Hov den her textboks er lidt bed i forhold til der hvor man kan se man skriver???
Leger du med koder igen..

Knus <3

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 April 2014 00:56

PS: hvad har du ved øjet..
Det ligner en lille tæge?

IHGravatar Ingrid Hansen 22 April 2014 10:12

Nu har jeg så et lille projekt der hedder at kontrollere mine perleopskrifter fordi jeg mener at der mangler nogen, så det skal nok blive spændende tror jeg hehe.

Jeg syer også kugler, figurer, klokker og alt muligt andet med mine Grønlandske perler :-)

Smykker har jeg lavet meget lidt af, men har fået lyst til at prøve igen og har lige fornyet et gammelt abonnement på Bead and Button bladet der er super godt, synes jeg :-)

IHGravatar Ingrid Hansen 22 April 2014 10:15

Jeg tror du skal få fjernet den tæge der sidder ved dit øje ellers så kan du blive alvorligt syg.
Brug en tægetang eller få en til at hjælpe dig.

JGravatar Janni 22 April 2014 12:39

Jeanette:
Det er nemlig mega sært! Jeg er jo vant til at have trækninger/flakken i selve øjnene (nystagmus) men det her er noget andet, og efterhånden gangske generende. Det er fortsat til i dag, og giver mig en ganske ubehagelig hovedpine KUN i den side ^^"

Jeg tror også ud har ret i at den lave sofa er skyld i det med benene. Det problem har jeg nemlig også - eller rettere, jeg bliver svimmel når jeg rejser mig op, hvilket jeg åbenbart er særligt følsom overfor, og i særlig høj grad hvis noget har blokeret blodet i mine ben på nogen måde. Jeg tror sofaen klemmer blodet af i lårene eller sådan noget... eller i selve måsen, jeg ved det ikke, haha, men jeg ligner sommetider en gammel kælling som dem i eventyerne i min stilling når jeg kommer op at stå igen, så sundt for hofterne er det nok heller ikke ^^"

Angående tekstboksen så er det et "gammelt" problem jeg ikke har fået rettet endnu - det var også planen at ordne i opdageringen, for ja, jeg leger med koderne lige nu, men mest på min test-server så jeg kan afprøve det hele, så der ikke kommer for meget bøvl herind Men tak for at du nævner/minder mig om det ^^" Egentlig ligger problemet i at indlægget er ret kort - jeg plejer jo skrive dem længere (ubegrænselige Gulde) og så er der jo ingen problemer.

Og angående øjet... det er min søsters og et gammelt billede, for som jeg har skrevet på, så ved jeg ikke hvor mine egne er... eller om de overhovedet eksistere endnu... Billedet er gammelt fra 2010, hvor det lille bæst valgte at sætte sig fast mens vi var på besøg et sted hvor vi ikke havde en tæge-tang til at fjerne den med. Heidi (søs) var ikke nær så facineret over tægens valg af sted som vi andre ^^" Hun påpegede i øvrigt også, at olie, som var hvad vi måtte ty til for at få løsnet bæstet nu vi kun havde en almindelig pincet til rådighed, svier når det kommer i øjet. Ubehagelig oplevelse, men et særpræget billede mener jeg alligevel

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie