Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kreativt hjemmelavet voksen-saftevand

Vi har gang i den kreative energi herhjemme for tiden. Emil leger med vodka og chilli, og jeg har fået færdiggjort mit kreative jule kalender projekt. Der skulle gerne ske en masse herinde i morgen ;P

chili shotsUdgivet mandag d. 18. November 2013
2 kommentarer og 3179 visninger

Creative

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 18 November 2013 23:58

Uh det ser giftigt ud...

GGravatar Gulde 19 November 2013 20:50

Det var det vist også. Jeg tvang ham til at tage en smagsprøve i dag, før han gjorde mere ved det. Det holdt hårdt, men jeg fik ham da på det, og det var vist meget fint, for ham måtte savle lidt på badeværelset, og siden indrømme at det ikke var noget han ville byde folk, med al den chilli. Men nu må vi se - folk gør dumme ting når de er fulde

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie