Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kun en blogger forstår problematikken ved selvportræts..

Kun en blogger forstår... Hvor mange billeder er egentlig skal til for at skaffe et (bare nogenlunde) godt selvportræt...

Jeg tror jeg tog de første 100, lidt for sjov måske, men det lykkedes mig at få disse, som er bare så nogenlunde, og selv da er jeg ikke helt tilfreds. Det er ski ikke nemtBtw kan i "lide" mit nye vandmærke? Er det for voldsomt/for meget i vejen? Eller ikke så voldsomt bemærket...
Udgivet fredag d. 31. Maj 2013
1 kommentar og 2077 visninger

KunEnBloggerForstaar Foto

Kommentarer

IGravatar Ilhja 01 Juni 2013 09:41

Jep, kender helt klart din smerte

Men jeg er ikke så vild med det øverste .dk i dit vandmærke men resten ser godt ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie