Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret

Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret

Step for step, sådan..
Kyllingen steges med et hakket rødløg samt godt med salt og pebbermix
Krydrede hakkede tomater varmes
Kylling og løg blandes i tomat-sovsen
Frosne Karl Johan svampe varmes...
Svampene steges ved høj temperatur (jeg kan ikke huske om det er sådan man bør gøre, men der blev eksperimenteret). Der vil forsvinde meget væde i første omgang...
Svampene steges fortsat til væden opsuges af svampene igen og/eller dampes væk
Svampene blandes i sovsen... Tilsæt også fløde og mælk...
Jeg kom pasta direkte i... det var vist en fejl. Det ville have fungeret hvis der havde været fx. broccoli til at komme sovsen over. Sovsen i sig selv virker for ensom som ret...
Færdig! Jeg kogte lidt pasta til, for at sovsen ikke blev ensom, men hurtigt-kogte eller dampede brocolli havde været bedre...


Så er der serveret...
Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret
Udgivet tirsdag d. 03. Februar 2015
2 kommentarer og 2269 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 Februar 2015 01:06

Mums det ser lækkert ud.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 Februar 2015 06:24

Det var det også Men tror den kunne blive bedre af lidt mindre pasta og lidt mere grønt. Allerede midtvejs ærgerde jeg mig over vi ikke havde broccoli hjemme, jeg tror det kunne have været godt som bund, så det prøver vi i aften med resterne

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie