Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Kyo Kup - og halvårs dag i sommerhus

Hmm... okay, det blev heller ikke til en V-blog denne gang - kan simpelthen ikke tage mig sammen til det *skule ondt til kamera*. Men men men, jeg vil alligevel skynde mig at fortælle om sidste weekend, inden jeg glemmer det igen.

Jeg var jo som nævnt til karatestævne (Kyu Kup i Gladsaxe), og nøj hvor var det fedt. Det var første gang jeg var ude at kæmpe selv til et stævne, og i forhold til det, gik det super godt. Vi startede med at kører derover fredag - det var vældig skægt, for jeg kørte i Emil's bil, sammen med Tanja og Nicolas og Matias - og nøj de er bange nogle bonghoveder Så det var vældig skægt Det var sent da vi nåede Gladsaxe, så vi gik næsten med det samme i seng da vi nåede den karate-klub vi skulle overnatte i. Men føj hvor var der vart

Først var der en masse, der skulle kæmpe i kata (en slags kamp-serie man udfører én ad gangen, og den der laver den pæneste af de to der kæmper, vinder). Omkring klokken 12 var der så frokostpause, hvor jeg, Tanja, Nicolas og Matias rendte ned i byen (langt væk) for at nå at finde med. Men helt ærligt, ham manden vi spurgte, sagde der var en grilkiosk ikke så langt derfra - det var der så bare ikke. I hvert fald ikke én der havde åbent. Til gengæld fandt vi et hemmeligt loppemarked :weard: Vi fandt da også til sidst en bager (hvor der stod to blondinedumme duller - jeg ved det for de var meget spørgelystne) og en fakta. Og så var der ellers stress om at nå tilbage til tiden. Det var nu vældigt sjovt, for da vi kom løbende hørte vi en lille dreng der sagde til sin far: "Se far, der kommer ninja'er løbende" - wuhu det var skægt

Og vi nåede endda tilbage til tiden. Efter et par timers kata til var det så tid til kumite (kamp). Først må jeg nok lide forklare hvordan kæmperne bliver delt ind i puljer. Man bliver nemlig delt ind efter køn, alder og Kyo (1-4 og 5-10). Kyo er den grad man har, dvs. farven på ens bælte og dermed også "dygtighed". Jeg skulle selv deltage i Pige 17 år 1-4 kyo - eller det regnede jeg da med. Jeg endte så bare i 18+ fordi sensai åbenbart trodede jeg var 18 (og det er jeg ikke). Det virker jo sådan set også meget uskyldig - ét år fra eller til. Hvis ikke det var fordi man, når man er over 18, må slå og sparke i hovedet også (dog selvfølgelig ikke hårdt). Da han fandt ud af jeg kun var 17, blev jeg også meldt til i 17 rækken, hvor min veninde Tanja også skulle kæmpe. Faktisk var vi begge ret heldige - Tanja gik nemlig direkte i finalen i 17 rækken, mens jeg gik direkte i semifinalen (vi var kun 3 tilmeldte). Jeg vand så ikke, det kunne nu ellers have været meget sjovt, for så skulle jeg have kæmpet finale med Tanja.
Det var nu heller ikke fordi jeg tabte, for hverken mig eller hende jeg kæmpede med fik scoret nogen point på hinanden. Men da hun var fra Gladsaxe valgte dommerne selvfølgelig at det var hende der skulle gå videre - så jeg vandt kun bronze i den række - og det for at have tabt - egentlig lidt snyd, men.. Til gengæld tog Tanja guldet, HA!
Så havde jeg jo bare kampen i 18+ finalen tilbage. Og OMG det var også hårdt. Jeg tror selv jeg scorede 3 point ved at ramme i hendes mave, men hun "gav" mig faktisk selv 3 points selv ved for hård kontakt. Man må som nævnt gerne slå i hovedet, men kun meget let. Hende jeg kæmpede med, var vist lidt arrig efter forrige kamp, i hvert fald smadrede hun løs på mit hoved (hvilket jeg fik 3 strafpoints for). Så (giv mig lige en hånd ) jeg gik derfra med GULD! Det er alligevel en fed oplevelse, når man er afsted for første gang, og som gul bælte! Wuhu - jeg vand guld! Ej, okay, skal nok lade være med at prale mere nu.

Da alle de sidste kampe i herre 35+ var vundet tog klubben hjem igen - og det med 14 medaljer - og vi var afste 22 kæmpere. Det var bare fedt! Der var vist 3, der havde to medaljer, og så Henrik, der to 2 guld og 2 bronze, pluds en taske for "Stævnets Tekniker" - fedt. Selvom Emil og ham havde lidt af et "rival" flip, hehe, Henrik tog nemlig guld fra Emil i kumite (så Emil fik sølv) og slog også Emil i kata - og de var sjovt nok begge enige om, at det var Gladsaxe's dårlige og partiske dommeres skyld. Men helt ærligt, det var også for dårlige. Emil's Shoring kata, blev slået af en Takoykio Shoran, som Henrik slog med en Nidan! (til de, der ikke forstår mit karate nørd sprog, er en shoring meget god! Og en takoykio er den dårligste, mens Nidan, er bedre end takoykio med dårligere en Shoran - og Emil lavede ikke mange fejl).
Anyway var jeg glad da jeg tog derfra. Vi sad igen i Emil's bil, mig, Tanja, Nicolas og Mathias. Skyndte os først ind på den første og bedste MC D vi kunne finde, og vendte derefter snuden hjemad i en rasende fart - det var nemlig allerede sent. Vi havde det også superskægt i bilen hjem - vi lavede telefonfis med folk vi kendte Fx "JazzPære-Sælgeren", eller "Politiet der videoovervågede ham der pissede på en candyfloss" - okay, okay, vi har en syg form for humor.

Vi var først hjemme ved klubben 11:45, hvor vi skulle hente min bagage i bagagetraileren og læsse de andre af... og så skulle vi sjovt nok 45 km samme vej tilbage igen - surt. Vi skulle nemlig helt tilbage til kibæk, da min mor havde tvunget mig til at troppe op på familielejrn. Det var egenlig også mening jeg skulle have været med til den fætter kusine familie fest, men pga. misforståelser var jeg tilmelt karatestævne samme weekendt, og der valgte jeg så at tage med til stævnet i stedet. Så jeg fik altså værsegod ordre på at troppe op klokken lort om natten - og jeg og Emil var der også først 1:45 - sagde lige goddag og så gik vi ellers i seng. Det var egentligt spildt at tage afsted, for alle tog uhyrligt tidligt afsted dagen efter, så... men jeg var da med...

Ringen i halvårsgave af Emil <3 Der står på den 'Forever and Ever'Så over til noget helt andet. I denne weekend var jeg nemlig i sommerhus med Emil. Det var mega hyggeligt - især fordi det i går var vores halvårsdag <3 Tænks sig, et halvt år! Det er vildt, for det føles kun som få uger. Fredag tog vi derop og fik "gode ben" til aftensmad. De grinede vældigt af mig, ham og hans forældre, for jeg ser åbenbart lidt spastisk ud når jeg spiser (måske også fordi jeg kræver min ret til at spise med kniv og gaffel, hvor andre foretrækker at gnufle). Og om aftenen så vi en film - sjovt nok kan jeg ikke rigtig huske hvilken. Morgenen efter vågnede jeg sent. Emil var faktisk allerede oppe - forsøgte at overraske mig med morgenmad på sengen, hehe. Hvilket så bare blev ødelagt af, at jeg vågnede af den stegende sol, der bagte direkte på mig ind af vinduet. Men vi fik i al fald pandekager til morganmad. Og så gav han mig ringen i kan se på billedet... åh jeg var bare helt væk - anede slet ikke hvad jeg skulle sige, jeg bliver så fjollet når sådan noget sker. Det er ikke sikkert i kan se, hvad der står, men der er indridset ordene "Forever and ever" i ringen... den idé fik han vist, da vi engang så filmen "Click" sammen - en rigtig sjov, men også tudefilm, som jeg da også nærmest græd snot over Men jeg elsker filmen - den er virkelig god, i burde tag og se den. Og jeg elsker ringen, den er virelig sød - og jeg elsker Emil.
Udgivet søndag d. 25. Maj 2008
1 kommentar og 2120 visninger

Karate

Kommentarer

RGravatar Rikke 01 Januar 2008 00:00

Kunne af en eller anden grund i poste en besked i din gæstebog ?

Ja, jeg går skam til karate er dog kun 10.kyu - men får jeg jo forhåbentlig forbedret til min graduering hehe - glæder mig til det ja, men er godt nok også nervøs da det jo er min første, og jeg egentlig ikke rigtigt ved hvordan det foregår
Stilarten er Goju-ryu - hvad med dig ? ^^

Det går heldigvis meget bedre med min tå idag

~Rikke

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie