Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lækkert med karate træning igen

Mig efter dagens træning

Mig efter dagens træning, hvor er det dog lækkert at være hjemme til i dag. Selv om jeg har lidt ømme tæer efter måtterne (man skal løfte fødderne godt!). Der var også lidt blandede kommentarer og miner til min lugt i dag, det er nemlig blevet Tiger balsam seson: så koldt at jeg skal bruge hjælp til at få gang i de hypermobile ankler og fodled, for at der ikke skal komme skader Nogen elsker det, og andre hader det, hehe.

Jeg var godt nok ikke helt på toppen i dag, løbeturen fra i morges sidder stadig i kroppen, måske også lidt fra i eftermiddags, hvor det dog gik i noget pænere tempo, men jeg stadig måtte løbe lidt. Så skal der ikke så meget til at slå mig ud, og da slet ikke en gang styrke ^^" Så var lidt svimmel og slapset i det. Men det var stadig lækkert

Hvad har i fået sådan en onsdag aften til at gå med?
Udgivet onsdag d. 24. Oktober 2012
1 kommentar og 2058 visninger

Hverdagsliv Karate

Kommentarer

SGravatar Sandra 25 Oktober 2012 06:25

Haha jeg er på nøjagtig samme måde når jeg spiller Sims. Resten af verdenen forsvinder helt, og jeg kan sidde i timer og bare nørde løs. Manden syntes det er lidt belastende, fordi jeg vil helst ikke stoppe med at spille, når jeg er kommet igang *G*

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie