Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lang time, no see

Og der kom nyt desig på Gulde, wow *bifald??* Hehe, eller noget. Hvilket er en af grundene til min lille inaktive periode. Det, og så at vores net (hos mor) var gået ned, så skønt

Nå, men siden jeg nu fik åbnet munden, kan jeg jo passende berette om den senste tids begivenheder.
Jeg fik en gevaldig overraskede en dag da toget pludselig var aflyst. Aflysningen er ikke så unormal, men det, at der i det samme er stillet en bus til rådighed som alternativ transport - selv til min hjemby, hvor vi ellers aldrig ser busser - det var helt fantastisk

Og åh, i skal høre noget af det fedeste der er sket. Vi tog sådan pis på vores fysik-matematik lærer Lars (totale yndlingslærer, hehe). Mine kammerater havde fundet en side på nettet, hvor man åbenbart kan designe egne t-shirts. De fik så held til at få taget et (meget grimt) billede af ham, og fik så lavet t-shirts med ham på - i al hemmelighed. Og så en udvalgt dag, troppede de alle op til matematik med disse t-shirts på - de havde endda lavet en til Lars også.

Total dramatisering Det var fuldstændigt stille idet Lars trådte ind af døren. Klassen sad engleagtigt og som stivnede, og han forventede straks det værste. Han så sig granskende om, og opdagede straks stofgenstanden på katederet. Han kiggede endnu engang ud på klassen, der stadig smilede mistænksomt smil klistret på deres små ansigter, før han samlede T-shirten op. Han kastede et blik på den, og udbrød omgående:
"Hold kæft hvor er den grim", hvorefter han begyndte at le. Et smørret smil bredte sig på elevernes hoved, idet Lars med et spøjst grin trak trøjen på, og kiggede kritisk på trøjen.
"Det blev den 'hvertfald ik' kønnere a'" lo han muntert. Og kiggede igen ud på klassen, hvor han opdagede at størsteden af eleverne var iført samme hæslige t-shirt.
"Tak" fik han frem, før han lo igen. Før undervisningen begyndte vendte han trøjen om med den latterfremkaldende bemærkning: "Så har jeg øjne i nakken"

Ja, det var nu skægt med ham Lars

Men nu til noget helt andet der er sket, nemlig, at der pludselig var en der ville påpege at jeg havde en fejl i koden til mit kommentarsystem - hvilket han åbenbart mente han gjorde bedst ved at sende mig 900 spam-beskeder Så hvis nogens kommentarer er blevet slettet, er det altså sket ved et uheld, da jeg måtte fjerne al den forbistrede spam.

Her kommer dog endnu en solstråle. Jeg var til Årets idrætspris 2008 i lørdags, da jeg havde fået en fribillet foræret fra klubben, grundet at "Du stiller sgu altid op - om så der skal fejes stiller du op!" som Alex udtalte det, hehe. Jeg skulle ud og så Emil, Lars, Camilla, Lærke, Gitte m.f fra klubben blive hædret. Og Camilla endte endda med at modtage "Årets Tallent" prisen, wow! En giga stor og tung pokal og en check på 5000kr! Sådan en kunne jeg også godt bruge, hehe. Der var nu også noget kunkurrence hvor alle deltagere (hædringer eller ej) kunne deltage - en tip-en-13'er. Dog handlede det hele om fodbold, håndbold og cykelløb - som ingen ved bjælde om alligevel. Og som Alex kommenterede, og endte med at få råbt op af kommentateren "Jeg ved ikke en skid om håndbold". Hans bord fik dog flest rigtige (sammen med 3 andre) så de skulle dyste om rettent til at dyste om gavekort, hehe. Og han røg fra ved første spørgsmål der handlede om hvornår ham-der blev danmarksmester - det lyste ud af af ham

Vi laver et tidsspring igen, nemlig til dagen efter hvor jeg skulle på kaninudstilling (stå bod for mor da hun skulle til 60'års fødselsdag hos sin mavedansertræner), hvilket var røvkedeligt lige til Camilla og Lærke (de er søskende) dukkede op. Hold op hvor var vi langsomtopfattende. Vi gloede på hinanden i flere min. før det gik op for os hvem vi var bumpet ind i

Vi springer nu helt frem til i dag... og hvad det var jeg vil sige om i dag, kan jeg faktisk ikke længere huske, hehe, sådan kan det jo gå for en værre guldfisk.

Hov ja, lige til sidst en lille opfordring - nogen der har en ide til en dessert jeg kan servere på lørdag til mors indflytterfest??
Udgivet tirsdag d. 13. Januar 2009
4 kommentarer og 1370 visninger

Kommentarer

FGravatar Fidla 13 Januar 2009 22:07

Hvor jeg bare elsker det design
Var lige inde og læse dit eller dat men der er gået noget galt ved de sidste to.. Hvad?

Knus fra Fidla
Ps. En dessert?.. Hmmm... Jeg ved at det lyder underligt men hvis du laver en lidt "våd" chokoladekage og putter den i fryseren og så serverer den næsten frossen med vanillieis til.. Uhm... Og det ser desuden rigtig lækkert ud. Især med et par hindbær ved siden af eller sådan noget

SGravatar Simone 13 Januar 2009 22:15

orh elsker dit nye layout

GGravatar Gulde 13 Januar 2009 22:47

#1 Fidla
Takker. Ja har godt set det med dit eller dat, og jeg aner ikke lige hvad der er gået galt

Forresten tak for opskriften - jeg tror ikke jeg vil bruge den til indflytterfesten, men det lyder lækkert, så jeg skal helt sikkert afprøve den alligevel

#2 Simone
Takker
Det røde og lyserøde ser ikke for bizart ud til hinanden??

FGravatar Fidla 14 Januar 2009 09:23

Okay

Ville bare sige at det ikke ser for bizart ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie