Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Late Night Slowing Down Music - Share A Song #7

Dette er sangen jeg søgte med lys og lygte efter, og endte med at få svar på gennem mit Facebook netværk... af Lærke, som åbenbart kender mig alt for godt. Det er faktisk lidt uhyggeligt.

Min (ikke så gode) beskrivelse
Garh, jeg har haft en sang på hovedet rigtigt længe, men aner ikke hvad den hedder, og eftersom jeg ikke kan huske nogle ord for sangen - faktisk ikke meget mere end stemme-typerne og tonerne fra hvad jeg gætter er omkvædet... og det er faktisk lidt monotont/luftigt, så det er der heller ikke meget preg i ^^" Den er åbenbart heller ikke populær mere, for selv om jeg mindes at have hørt den i radioen, kan jeg ikke finde den på nogle af radioens spillelister, og har ikke hørt den længe.
Tænk en af de der sange der bliver spillet sent på aftenen, når stedet egentlig snart lukker... Eller de der sange, der giver én trang til at sove videre, når man høre den om morgenen... When Saints Go Machine, Faded af Zu og Hidaway af Kiesza, men med blid rytme og en snert af noget deprissivt og/eller fjernt stemning....
Tror i jeg kan finde den? Nope... der skal vist et tilfældigt lykketræf til ^^"


Udgivet mandag d. 27. Oktober 2014
1031 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie