Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Late night snack

Banan snack og aften te

Ja, det ryger lige på sidebenene. Men oven på aftenens skønne træning med kata, kata og mere kata (jeg siger jer, vi blev svedige, men op den fede måde), var det netop dét jeg, i badet, blev enig med mig selv om, at jeg trængte til. Først kom teen. Egentlig ikke denne slags, jeg længtes efter en godt krydret te, gerne med noget kanel. Men sådan noget har vi ikke hjemme - og det er i øvrigt første gang det er netop den slags jeg craver. (Kom gerne med forslag til et godt bud til en anden gang). Bagefter kom bananen, fordi jeg i grunden var sulten. Det skal der også være plads til en gang imellem. Så ville prikken over I'et bare være Eey's totilla/pita chips med smør og kanelsukker. Jeg har ikke prøvet at lave dem endnu, men nøj hvor min craving pt. fortæller mig at de vil smage himmelsk, hehe. Men det må blive i morgen
Udgivet mandag d. 04. Maj 2015
1936 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie