Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Life Lately... Short version


 • Forrige fredag fik jeg trukket tråde fra tandfjernelse ud, yei! (Det er ved at være helt pænt healet nu.)

 • Jeg nåede henover weekenden så langt at jeg næsten kan undvære iboprofen smertestillerne helt (Nu kan jeg helt.)

 • Det var dog stadig en del smerte i kæbe og særligt fortænder, hvilket tandlægen fandt usædvanligt O.o (Men det er heldigvis væk nu)

 • Veloverstået karate graduering lørdag hvor alle bestod og alt bare kørte

 • I søndags været ude at kigge på hus... igen...

 • Jeg har været ude og Ingresse lidt (en del) igen - og nået op i LVL 5!

 • Har også lært (og er blevet ok stærk) til det med Glyph hacking.

 • Jeg var med til indvigelsestræningen af den nye Fit Fighting Gym (crossfit) box torsdag - det var feee, men av, av, av

 • Har kørt meget på pumperne denne uge med at få planlagt og udført karateafslutning, referater, arbejde, ferie(om)planlægning og snart (fars) flytning - nu skal jeg HELT KLART til at geare ned igen, ellers går det helt galt!

 • Havde en træls, stresset, urolig, forpustet følelse i kroppen fredag - uhyggeligt. Heldigvis blev det manet væk af at Mr. Massage Guy var på besøg på virksomheden, ah

 • Havde til gengæld en god eftermiddag med Ingress og andefodringstur med brormand Efterfulgt af grillaften og iZombie • Havde en superfin karateafslutning i går med våbentræning og en tur i WOW park med labyrinter, trampoliner, hængekøjer, geder, pølsehorn og kage; bål, snobrød og ristede skumfiduser; fis og balade. Super.

 • Vi fik også uddelt Vandrepokalen til den helt rigtige i år: Sempai Benjamin for hans store indsats som diciplineret karateudøver, træner junglering med skole, brandkadet, karate, kamphold og børneholds træning og ikke mindst pga. hans store udvikling og flotte kvalitet på trods af (eller måske netop på grund af) hans størrelse og de mange stikpiller han har fået på den konto. Super flot sempai!

 • Var dog temmeligt træt da jeg lavede en næsten all-nighter for at få generalforsamlings referatet færdigt til underskrivelse lørdag. zZz... men så er det da endelig ude af verden. Suk, at finde tid og overskud samtidigt til det var nærmest umuligt...

 • Far flytter... så nu står den på flyttehjælp

Udgivet søndag d. 26. Juni 2016
2 kommentarer og 1890 visninger

Hverdagsliv LatelyShortVersion LifeLately

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 Juni 2016 21:17

Halløj..

Den der følelse når ens sting i munden bliver fjernet, er sku fantastisk. Og dejligt at dit er healet så fint. Jeg er stadig lidt øm og passer på, men det ser ellers fint ud og jeg har slet ikke haft smerter.

Fedt at du er igang med Ingress igen, det er altså også hyggeligt. Er der mange der spiller hvor i bor? Vi er ca 50 spillere her på fyn og jeg står for den fynske g+ gruppe. Laver ind imellem events osv, så vi kan mødes med andre. Det er virkelig hyggeligt at spille med andre.

Hov nu kan jeg igen ikke se hvad jeg skriver. Den der store SEND knap er i vegn.

Knus <3

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 28 Juni 2016 12:53

Hehe, ja. Hvis så de der huller snart ville lukke til, for det mad der snart ikke kan gemme sig dernede.. det er ved at gå mig på nerverne at blive ved med at fiske op ^^" Jeg har jo så også fået fjernet to kæmpe pløkker af et par visdomstænder.

Jeg ved ikke helt hvor mange Ingress'sere her er, men de blå har haft frit spil alt for længe. Det er først inden for den sidste måneds tid vi er ved at få samlet en ordentlig gruppe grøn og arrangere med facebook gruppe og chat og alt muligt. Det er for det meste bare hyggeligt, men må også at nogen har taget det alt for alvorligt og faktisk blev decideret ubehagelig at være i nærheden af Det er jo ikke meningen. Jeg vil også gerne kunne gå en tur og fodre ænder og hygge mens jeg tilfældigvis også Ingresser med nogen - uden at det skal blive totalt overtaget af stresset ud-over-stepperne Ingress taktik

Og ja... den der send knap... I know, I know. Den er bare så fiiiin ^^" Men jeg har rettet den nu (du fik lige taget mig sammen, hehe), så den er mindre i vejen når man skriver. Det burde fungere helt fint nu?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie