Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lav Link Kortere...

Hvis i som jeg er Twitter-brugere, så kender i nok til det med at forkorte links, så det ikke tager så mange af de 160 tegn man nu har til rådighed pr. tweet. Og der findes et væld af dem, man kan vælge imellem...

Men vidste i, at der også findes en link forkorter fra Danmark?

Yup, vores helt egen .dk forkorter! Jeg blev overrasket da jeg stødte tilfældigt på den i forbindelse med en fremlæggelse i dag. Jeg skulle fremlægge en analyse af et website (black box test btw, for de inviede altså) , men følte ikke rigtigt for at slæbe min egen pc med og koble på, så jeg kunne da bare låne lærerens, tænkte jeg. Nu var det så en medstuderendes website, hvilket betyder studie-server på et halvt helvede tegn af ulogisk sammensætning... såh, "Jeg finder da bare en link-forkerter" tænkte jeg. Og så var den der..

llk.dk eller LavLinkKortere.dk

Er den så bedre en de andre? Sikkert ikke, de gør vel det samme (selv om llk.dk dog reklamere med, nu at have statistik på de links de forkorter).. Men jeg synes alligevel at det er lidt sjovt at vi har fået "vores egen personlige dansker version" eller noget
Udgivet torsdag d. 29. November 2012
3945 visninger

Blogland Teknik Bagom Skole MMD Pusigt SocialMedia

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie