Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Le Awesome of the Awesomeness!

... også kaldet mit seneste hækleprojekt! Jeg lod mig inspirer af Kalel Cullen til at lave dette fine meget meget lange tynde halstørklæde (jeg tilføjede så selv den ekstra farve). Jeg vil ikke give Kalel æren for at jeg kan hækle, for den kunst lærte jeg af min farmor længe tidligere. Nogen credit skal hun dog have, for hendes lille film fungerede ganske godt til genopfriskning og som idékilde, så jeg syntes jeg ville vise hende det Min søster har døbt det "Hogwarts tørklæde", selvom vi endnu ikke har fundet ud af hvilket kollegie det i såfald skulle stå for, hehe.

Hjemmehæklet halstørklæde


Edit: Video'en eksistere desværre ikke mere...
Udgivet fredag d. 09. December 2011
3130 visninger

Creative DIY

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie