Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lejlighedsprojekt #1 - Pokalhylde & medaljevæg
Så har vi har har endelig fået færdiggjort nogle af vores projekter her i lejligheden - det første af dem er denne "wall-of-fame", vores medalje væg og pokalhylde. Vi har været enige om at skulle have et sted til det siden vi flyttede ind men først i torsdags blev det ordnet ^^ Hvis nogen vil vide det, så er den venstre del min side og den højre Emils. Han har en del mere end mig, hehe. Vi har begge mest fra karate, og Emil har desuden lidt fra noget dans, og jeg har en enkelt ting fra badminton og min studenterhue
Udgivet søndag d. 04. September 2011
2049 visninger

HomeDecour

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie