Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Library Board Games Night

I mandags var der spilaften på biblioteket. Jeg har vidst det længe gennem deres begivenhed på facebook (muligvis ved at en ven havde tilmeldt sig), men var usikker på om jeg kunne deltage, da det jo er karate aften. Det passede dog med mandagen ovenpå et weekendens klub arrangement, hvor alle des var trætte, og lokalet i øvrigt skulle bruges af bokserne.


Love Letter


Hyggeligt lille spil hvor det gælder om at sidde med det højeste kort. Hver runde trækker man et nyt kort og vælger et af de to at smide ud. Hvert kort har dog et lille men, enten når det bliver smidt ud eller sammen med andre kort. Vagten giver fx mulighed for at forsøge at smide en spiller ud hvis man kan gætte dennes kort, baronen lader en udsmide ved at dyste om hvem der har flest points - mens kammerpigen beskytter mod al slags gætteri og dysten. Det bedste kort er princessen, som man dog taber med, hvis man bliver tvunget til at smide det ud... Jeg endte med dette kort i hver eneste rundte, så nu kræver jeg også en krone, hehe
Battle Sheep


Dette spil observerede jeg blot - men var dog alligevel lidt sammen med Tanja og kom med (fra restens side set "upopulære") råd Det er et sjovt lille spil - vel nærmest en variation af Dam, hvor det handler om at få flest brikker på bordet, og lukke de andre inde. Man kan flytte så mange man vil af gangen i lige linje (men skal dog altid efterlade mindst ét får).

Udgivet torsdag d. 10. Marts 2016
1002 visninger

Boardgames

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie