Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Lige en lille pille

Jeg har en irriterende hovedpine nu, som har udviklet sig i løbet af dagen, selvom jeg ikke synes jeg har lavet noget der kan fremprovokere den - kender i dem? Måske har jeg alligevel, for jeg har siddet med Trunte (le laptop) det meste af dagen, afbrudt af nogle små rundture i lejligheden og leg med Fluffy. Jeg har fået vand (eller væske) som er min mors ultimative kur mod al dårligdom ("Drik noget vand"), men måske er det netop det der var problemet. Altså ikke vandet, men det der ellers var i væsken. Sukker. Kan man få hovedpine af sukker? For jeg kunne måske godt have fået lidt af en overdosis i dag ^^"

Så kunne man selvfølgelig tage en lille pille, men som regel forsøger jeg at undgå det, hvis det er til at holde ud. Jeg bryder mig ikke om at stoppe for mange medicamenter ind i kroppen, hvis jeg kan undgå det. Men nu den er så stædig tror jeg alligevel jeg går ud og slår den ihjel - bare så jeg kan have min fridag i fred Emil er også kommet hjem igen nu, efter en lang dag med hardball ude i kulden, men det har han jo selv bedt om, muhaha. Så er han også så dejlig rolig nu eller noget. Ligesom Fluff, der har været meget begejstret for den laser-pointer som Emil købte på vej hjem. Den og så snoren, så er han motioneret til ro igen

Nå, men det var den der pille, jeg kom fra... så må jeg jo hellere få mig rejst fra den sofa

Apropos sofa... ville lige forsøge at finde en Bitstrip der machede (no luck though) og i mangel på hukommelse af hvordan man nu lige skriver sofa på engelsk slog jeg det op... Google translates konklusion?

Sofa = bed

What?
Udgivet søndag d. 26. Januar 2014
6 kommentarer og 1935 visninger

Kommentarer

MLGravatar Mette Doctor Lund 26 Januar 2014 18:06

Hmm... jeg vil nu nok nærmere mene sofa hedder couch

GGravatar Gulde 26 Januar 2014 19:04

Ja ikke? Men translate er ikke enig, stakkels misledte... ting?

GGravatar Gulde 26 Januar 2014 19:05

Altså, couch var da også en mulighed, men synes bare det var spøjst at seng var det første den vælger at foreslå

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 Januar 2014 00:25

Jeg vil gi' mette ret..

Det er da heller ikke helt fair at du skulle få hovedpine lige i dag..
Håber nu du alligevel har fået nydt din fridag og er klar på en ny uge..

Kram

IGravatar Ilhja 27 Januar 2014 19:02

Hvis man trykker på det oversatte ord kan man se alternative ord hvor couch er i mellem.

Og ja man kan godt få hovedpine af sukker

GGravatar Gulde 06 Februar 2014 11:30

Det fik jeg også læst mig frem til, det med sukkeret. Det er faktisk tegn på noget af det jeg frygter - der kommer nok et nørdet tanke/research indlæg på det, you know, some day...

I øvrigt ved jeg godt at translate har flere ord-muligheder, jeg synes bare det var så ironisk/spøjst, at det første forslag var lidt af en joke - for jeg går da ikke ud fra at det ER en reel oversættelse ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie