Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu: Den nye Thor film i biografen

Salen er proppet, men vi nåede lige bestille nogle ok pladser. De er godt nok helt oppe foran næsten, i midten af pakke 4, så er lidt utryg, men det virkede bedre end fjerneste hjørne. Synes dog lyden er lige vel høj, for jeg er én af de fåtallige unge der modsat nyhedernes statistikker, ikke er ved at smadre min hørelse med høj mp3 musik i ørene altid. Min hørelse er følsom, og jeg får hurtigt ørepine. Må ofte flovt bede folk skrue ned.

Anyway, jeg er spændt på hvad filmen har at byde på. Har savnet at gå i biografen længe, så nu vil jeg lukke ned og nyde min aften - og håber i gør det samme God lørdag aften til jer alle
Udgivet lørdag d. 02. November 2013
1787 visninger

LigeNu

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie