Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu - Graduvering 2012

I dag står den på graduvering, og indrømmet, jeg er måske efterhånden lidt nervøs, selvom jeg først skal på kl. 3 og så frem til måske en 6 tiden. Jeg skal bla. have 25 minutters hårde kampe, nu det jo er Sort Bælte prøvegraduvering! Det jeg dog er mest nervøs ved, er den afsløring jeg fik efter sidste graduvering... Jeg ligger på vippen til at dumpe... Eller rettere, de aner ikke hvor jeg ligger, fordi min karate op til graduveringen har det med at blive dårligere og dårligere, så min træner ryster på hovedet. For så at glippe med øjnene og tænke "hvor kom det lige fra?", når jeg går ind og bare præstere på selve graduveringsdagen... Han aner med andre ord ikke hvad der kommer ud, så dette er ren gamble :S Måske består jeg, måske gør jeg ikke... Og i år er jeg blevet advaret om netop den mulighed: at jeg måske ikke består... Det skulle jeg ikke have vidst, så er det måske ikke så slemt? Kryds fingre for mig

Bag disse lukkede døre går Tenshinkan karate graduveringen for sig

Udgivet lørdag d. 15. December 2012
2 kommentarer og 1897 visninger

Karate Graduering

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 December 2012 13:03

Krydser fingre for at det går godt i dag.. Glæder mig til at høre hvad resultatet bliver..

GGravatar Gulde 22 December 2012 01:09

Mange tak for støtten

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie