Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu: Morgenhumøret er HappyHappy

Det er fredag, og morgenhumøret er bare i top, en 10'er. Lidt underligt, for der er egentlig ingen grund, måske bortset fra at det er fredag. Faktisk burde jeg nok ikke være så glad, når jeg i går sag og kiggede mig helt skildøjet på jobopslag - men det er jeg.
Det er bare en af de dage, hvor man vågner op, og føler sig tilpas i sig selv. Selv morgenhåret føles som om det i grunden sidder fantastisk, og makeup, hvem har brug for det? Selv ikke en bums midt på næsen kan punktere humøret (for jeg har faktisk sådan en nu, fandt jeg ud af da jeg så mig i spejlet efter at klæde mig på). Måske kender i dem, de dage? Eller også er har en vis lille Karin-Chibbi-Vampyr været forbi og bide mig lidt i nakke

Anyway, vil ønske mit humør kunne smitte, så I alle kan få en fantastisk fredag, no matter what happens

Morgenhumøret er HappyHappy
Udgivet fredag d. 22. November 2013
1961 visninger

Morgenhumoret LigeNu HappyHappy

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie