Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu - Overnatning uden soveposer

... For dem glemte Emil nemlig at flytte over, da han byttede bil med Jens for at få noget større og mere praktisk til stævneturen, så nu må vi sove uden. Holdigvis har søde Emma lånt os sit tæppe, men billedet kan i først få i morgen, for min mobil er flad, og kan åbenbart ikke både lade gennem computernm OG have adgang til SD-kortet (nogen der kender en løsning?), og jeg har ikke tid til at vente nu, mon må hellere lægge mig til at sove, så jeg kan være udhvilet til stævnet i morgen, hvor jeg skal kæmpe... Så godnat og kryds fingre

Lånt tæppe i stedet for sovepose

Udgivet fredag d. 25. Januar 2013
1799 visninger

LigeNu Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie