Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu: Står den på film-hygge med Taken 1 og 2

Eller nok rettere, den står på krummede tæer og tyndslidte nerver. Jeg er nok lidt af et vrag, som jeg sidder og ryster med al den adrenalin i blodet. Er det ikke underligt at man kan nyde den slags? Well, vil i hvert fald give de andre ret - det er en absolut fed film! Btw er det min søs i kan se i baggrunden i hendes hyggesokker, min julegave til hende fra sidste år, hehe

Tv hygge i sofaen
Udgivet lørdag d. 23. November 2013
3 kommentarer og 1923 visninger

LigeNu

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 November 2013 15:40

Totalt yndlings film.... Lyder som en perfekt aften..

IGravatar Ilhja 24 November 2013 16:23

har set taken 1 hvilken er en ganske udemærket film

CGravatar Cathrine 25 November 2013 09:13

Jeg falder ALTID i søvn til de film, ved ikke hvorfor

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie