Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

LigeNu - Venter på at skulle ind og se Hobitten

Lige nu sidder jeg med Fluffy KLASK ud over det hele, og venter på at skulle ind og se Hobbitten. Imidlertid har min copyright/ophavsrettigheds søgning i forhold til film trailers, at jeg ikke kan tillade mig at tilføje sådan en, hvis ikke jeg har spurgt filmselvskaber m.m. om ret, såh... i må nøjes med dette billede fra Reden samt et link

Ser Hobitten traileren på nettet, men må ikke vise den til jer...
Udgivet søndag d. 16. December 2012
1 kommentar og 2119 visninger

Film LigeNu Fluffy Reden Rettigheder

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 17 December 2012 00:16

Jeg skal ind og se den på Tirsdag.. Glæder mig rigtig meget.. Har læst og set et par anmeldelser og det er meget blandet.. går ikke derind med store forventninger, så kan man kun blive positivt overrasket..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie